25 Януари, 2021 19:03 1 430 13

Акрапович: Няма да има продажба на Али Соу

  • акрапович-
  • задоволство-
  • контрола-
  • струмска слава-
  • победа-
  • соу-
  • състав-
  • подготовка-
  • фенове-
  • коронавирус-
  • мерки-
  • цска

"Имам желание да видя вече фенове по трибуните", заяви наставникът на ЦСКА след победата над Струмска слава

Акрапович: Няма да има продажба на Али Соу - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович заяви след успеха над Струмска слава с 4:0, че е доволен от абсолютно всички свои футболисти. Той заяви, че надява феновете скоро да се върна по трибуните.

"Мачът беше след много трудни тренировки. Всичко се получи днес. Продължаваме да работим. Няма да казвам от кого съм най-доволен. Аз винаги предпочитам целият отбор да работи добре. Днес няма от кого да съм недоволен. Пресирането, което тренираме на тренировка. Това пресиране е много важно за нас. Доволен съм от отношението", заяви още той.

"Има още три седмици, в които трябва да надграждаме. Противникът нямаше нито един шанс, даже не влизаше в нашата половина. Трябва да работим още", заяви той.

"Агресията е хубава, но това е в играта. Това беше една провокация, на която той не трябваше да реагира. Всички играчи искат да бъдат титуляри. Те искат на мен да ми е трудно да избера кой да започва мачовете", заяви още Акрапович.

"Няма продажба на Али Соу. Видяхте, той играе добре и е тук", добави той. "Жул Кейта пак е малко болен, не може да се върне. Трябваше днес или утре да пристигне", добави той.

"Момчето има качества. Има нещо в него, което може да се надгражда. Ще го гледаме още. Утре ще починем. След това отиваме в следващата фаза на подготовката. Дано мерките паднат и да видя феновете по трибуните", добави Акрапович.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гларус

    11 10 Отговор
    Фенове вече като на Локо няма да видиш .Радвай се на припознавачи и се готви да ти теглят шута в скоро време
  • 2 Чорбата

    6 7 Отговор
    Ами как ще го продадете , като никой не го иска !А следващата контрола на ловешкото ЦСКА сигурно ще е с резервите на Горубляне .
  • 3 Кой ли ще го купи

    8 5 Отговор
    Аз съм ЦСКА-ар, но някой много лошо ги е излъгал , че този е нападател. Няма да коментирам излуснатире дузпи, положения и др. Ще кажа само , че миналата година имаха мач за купата на България, с очите си го видях как пиеше коктейли на Какао неделя вечерта. Беше в компанията на още един цветнокож и 3 момичета. На другия ден мачър беше от 16:30, мисля, че с Монтана играехме. Толкоз за тоя. Относно Ловеч, тирета интем подобни - недейте да злорадствате на едно престъпление, че не знаете на вас какво може да ви дойде. ЦСКА го фалираха Гърнетата и Домусчиев, с благосллвията на НАП /властта/. Гриша Ганчев може да е всякакъв, но е мъжкар и ЦСКА -ар до мозъка на костите си. Без ЦСКА няма Левски и обратното. Излейте вашата злоба и жлъч към тези, които го направиха, защото АЗ лично го направих, когато се случи ситуацията с Левски, а тя реално още не е и отминала

    Коментиран от #7, #8

  • 4 Пея

    2 1 Отговор
    Нали уж 5 милиона ще взимат?
  • 5 ГЕРЕН

    4 7 Отговор
    КАК ЩЕ ПРОДАДАТ НЕЩО КОЕТО
    НЕ СЕ ТЪРСИ???!. ТО НЕ БЯХА ФРАНЦУЗИ ИТАЛИАНО ТУРЦИ.
    ГАЛАТАСАРАЙ. БЯХА СТИГНАЛИ ДО
    КИТАЙ. НЕ МОЖЕ.АКРАПОВИЧ ТИРЕТО ИГАЕЩО С МЛАДЕЖИ,
    ОТ Б, В ГРУПА НЕ СТАВА ЗА ХВАЛБИ
    И РОМА ВИ ИГРА С РЕЗЕРВИТЕ. ЗА
    ТОВА НЕ СЛАГАЙ КАРУЦАТА ПРЕД
    КОНЯ. РАНО Е ДА СЕ ХВАЛИШ,ПОСЛЕ
    ЩЕ ПАТИШ.
  • 6 Муаха-ха-ха-ха...

    7 3 Отговор
    Ще го продадат на Барса.Да подстригва тревата на стадиона.
  • 7 Левски 1914

    7 3 Отговор

    До коментар #3 от "Кой ли ще го купи":

    Ганчев НЕ Е цесекар Ганчев е мафиот Литекс му е на сърцето и го докара в София. Ако беше цесекар щеше да плати задълженията на ФАЛИРАЛИЯ отбор. Сираков каза , че трябва да спасим отбора и ДА СИ ПЛАТИМ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА , а не като вас тире и менте.

    Коментиран от #9, #10

  • 8 ЦСКА БГ

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Кой ли ще го купи":

    ЦCКA ИМA НУЖДA OТ БЪРЗИ, ДИНAМИЧНИ И ТEХНИЧНИ ФУТБOЛИCТИ В CРEДAТA НA ТEРEНA. НOВИЯТ НE ВПEЧAТЛИ, НO E МНOГO МЛAД. ДAНO ако продадат Соу ЦCКA да ВЗEМE EКВAДOРEЦA, КOЙТO ИМA ВCИЧКИ ДAННИ ДA E НA НИВOТO НA КAРAНГA!
  • 9 Бай Стою касапина

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Левски 1914":

    Прекалено много вярваш на Сираков. А той си е комарджия. Ще го разбереш, но след време. Същият беше и Лупи. И трябваше да дойде Ганчев да оправи бакиите останали от крадливия комунист.

    Коментиран от #13

  • 10 Герен

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Левски 1914":

    То Сиракова доста неща казва. Ти на комарджия и пияница, ако му имаш доверие е добре. Недей се лъга, че публиката нещо е направила, парите ги даваха Шиши и Боко, така се разбраха в министерски съвет, за да няма ексалация на напрежението. Левски има над 36 млн лева само към държавата, вземи ЕИК и го чукни за проверка в сайта на НАП. Няма да коментирам други задължения, само към държавата. Та те питам приятелче - добре ли е да дават истинските фенове от последния си залък, за да кара Сиракова G класа за над 270 000 лева, нали е големия левскар и патриот, що не си продаде колата и не си взе някаква пак нова, но по евтина кола, а остатъка в касата? Защото моето момче, още вярваш в дядо Коледа и не виждаш какъв е проблема. Само виж парите дето държавата отпуска към федерацията по гимнастика и към клуба На Раева и ще ти станат ясни доста неща 2+2=

    Коментиран от #11, #12

  • 11 Фен

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Герен":

    Прав си , Сираков = Лупи ! Мошеници !
  • 12 Левски 1914

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Герен":

    А бе ти луд ли си? Сираков и Раева са си спечелили парите и аз да съм НЯМА ДА СИ ПРОДАМ джипа.
  • 13 Левски 1914

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Бай Стою касапина":

    Бакиите не ги е оправял Ганчев, а Б Б и той ви каза ще ви направя колкото ЦСКА искате и ви направи две.