Last news in Fakti

26 Януари, 2021 12:44 1 920 0

Остри сблъсъци и сериозни конфликти в Челси преди уволнението на Лампард

  • челси-
  • франк лампард-
  • футбол-
  • сесар аспиликуета-
  • антонио рюдигер

Германецът, Маркос Алонсо и Жоржиньо са били сред най-недоволните футболисти и често са създавали проблеми

Остри сблъсъци и сериозни конфликти в Челси преди уволнението на Лампард - 1
Снимка: БГНЕС

Поне двама от футболистите на Челси са стигали до сериозни конфликти по време на тренировките на отбора в последно време. Според "Дейли Телеграф" най-остри са били сблъсъците между капитана Сесар Аспиликуета и Антонио Рюдигер.

Германецът, Маркос Алонсо и Жоржиньо са били сред най-недоволните футболисти и често са създавали проблеми на Франк Лампард преди уволнението му. Причината за това е, че през този сезон и тримата постепенно отпаднаха от титулярния състав, за да се освободи място за новите попълнения.

Рюдигер се превърна в пети избор за отбраната и въпреки че явно не попадаше в сметките на Лампард, до негов трансфер не се стигна. Така бившият вече мениджър на Челси трябваше да държи германския национал близо до основната група, което е повлияло за влошаването на морала. Част от низвергнатите са насочили недоволството си и срещу играчите от академията, като последните са били упреквани, че са фаворизирани от Лампард. Аспиликуета се е опитвал да потушава това напрежение и да влиза като балансьор между отделните групи, което е причинило сблъсъците му с Рюдигер.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА