Last news in Fakti

26 Януари, 2021 15:43 1 215 1

Жорди Алба: Мисля, че съм един от най-мразените футболисти в света

  • алба-
  • мразене-
  • барселона-
  • стил-
  • игра-
  • защитник

"Футболистът Жорди няма нищо общо с човека Жорди", призна бранителят на Барселона

Жорди Алба: Мисля, че съм един от най-мразените футболисти в света - 1
Снимка: БГНЕС

Левият краен бранител на Барселона Жорди Алба призна в откровено интервю, че се чувства като един от най-мразените футболисти в света и заяви, че знае какви са причините за негативното отношение на феновете.

„Мисля, че съм един от най-мразените футболисти в света“, заяви Алба пред Movistar.

„Начинът ми на игра е такъв и благодарение на него се превърнах във футболиста, който съм в момента. Когато хората ме опознаят по-отблизо, ще разберат, че съм скромен човек, който цени всичко в живота си. Футболистът Жорди няма нищо общо с човека Жорди. Вярно е, че съм досаден с начина, по който играя футбол и разбирам хората, които не ме харесват, без да ме познават извън терена“, добави испанският национал.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наполи

    2 0 Отговор
    Барса да фалира и да ги поеме ново дружество! Да гласуват останалите клубове в Примера дали да ги допуснат в Ла Лига. Не вярвам да откажат. Наполи, Глазгоу Рейнджърс, Фиорентина, ЦСКА София, Ференцварош, Славия Прага, Парма, Рапид Букурещ, Стяуа, Стандарт Лиеж, Олимпик Марсилия... все големи отбори в страните си и са минали по-този път.