Last news in Fakti

27 Януари, 2021 12:46 848 0

Изборите за президент на Барселона ще се проведат на 7 март

  • барселона-
  • дата-
  • избори-
  • президент-
  • криза-
  • финанси

Това решение е взел Управителният съвет на клуба на днешното си заседание

Изборите за президент на Барселона ще се проведат на 7 март - 1
Снимка: БГНЕС

Изборите за нов президент на Барселона ще се проведат на 7 март, когато хилядите членове на клуба ще могат да дадат своя глас, съобщават испанските медии. Това решение е взел Управителният съвет на клуба на днешното си заседание.

Вотът за нов бос на каталунския клуб трябваше да се състои на 24 януари, но пандемията от коронавирус попречи на провеждането. Заради влошената ситуация в Барселона местните власти забраниха отдалечаването на гражданите от тяхното място на пребиваване, което направи невъзможно провеждането на изборите. Впоследствие в Каталуния промениха правилата, отнасящи се за спортните мероприятия, и така гласуването ще може да протече в началото на март.

Урните за изборите ще бъдат разпределени на различни места, като ще има възможност и за вот по пощата. Въпреки това предложението на един от кандидатите Виктор Фонт за електронно гласуване не е било обсъждано.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА