27 Януари, 2021 16:24 1 672 9

Кирьос избухна отново: Джокович се мисли за нещо повече

  • ник кирьос-
  • новак джокович-
  • australian open

''Вижте, аз нямам нищо против Джокович. Проблемът беше, че той не спазва препоръките на здравните власти'', заяви австралийският тенисист

Кирьос избухна отново: Джокович се мисли за нещо повече - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Ник Кирьос продължава със своите медийни изяви. Този път австралиецът засегна темата с пандемията от коронавирус.

Той не спести добрите думи за родната Австралия, но също така не пропусна отново да коментира изявите на световния №1 Новак Джокович. Ексцентричният тенисист сподели, че никога не е искал да напада Новак, като дори го обяви за Леброн Джеймс на световния тенис. Все пак Ник поясни, че думите му по адрес на сърбина са били заради различията им в моралните ценности.

„Вижте, аз нямам нищо против Джокович. Проблемът беше, че той не спазва препоръките на здравните власти и се мисли за нещо повече. Изпитвам безкрайно уважение към него, но винаги съм бил за морала и правилата. Аз не желая дори да се докосна до COVID-19, това е причината да съм толкова внимателен през цялото време. Пазя се, грижа се за себе си и околните. Това е само спорт, просто тенис, а здравето ни е безценно. Преди всичко ние сме колеги и трябва да се уважаваме, но моето мнение е, че ако целият свят вземе пример от Австралия, сега щяхме да сме много близо да преборим пандемията. Моята страна се справи прекрасно и съм голям оптимист за провеждането на Australian Open. Сигурен съм, че ще бъде невероятен турнир и го очаквам с нетърпение. Не критикувах Джокович, за да спечеля вниманието на медиите, направих го, защото имам морални ценности, които винаги спазвам и така съм възпитан. Новак Джокович е една световна легенда. Той е Леброн Джеймс в тениса“, завърши Кирьос.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 миш

    17 1 Отговор
    Абе,баце,като се не докоснеш до ковида,ще живееш едно 120-150 годин.Като те е страх си седи у вазе и маани ората да живеят.

    Коментиран от #9

  • 2 SH BG

    5 2 Отговор
    И Ковидебил е тази Кирлива откачалка...!!!

    Да копае дупка в пясъка, и да заравя кратуната си вътре като щраус...!!!

    Дааа...!!!
  • 3 Сърп и чук

    15 3 Отговор
    Че той наистина е нещо повече бе, пейзер! Новак Джокович - всеславянка слава!
  • 4 Перко

    8 1 Отговор
    Точно така,Кирьос.Когато искаш да се направиш на интересен,просто почваш да джвакаш нечия важна па7ка .
  • 5 Toce

    7 0 Отговор
    Къде е тоя мелез пейзан, къде е Джокера. Австралийците затвориха всички топ тенисисти по стаите и съответно дават предимство на своите. Каква е логиката да държат всичко като затворници две седмици без тренировки, като могат да им направят по един или два теста и всичко приключва. Да не говорим, че и Джокера и Гришо са го изкарали.... Значи замисъла е отново да покажем, че сме политкоректни и в крак със световната тенденция за масово психиране на хората.
  • 6 Гюл Бахча

    6 0 Отговор
    Колегата ме е изпреварил.
    Джокович наистина е повече!
    Много повече и не само като спортист!
  • 7 нашия

    1 0 Отговор
    тоя е измислена 'хухавела'-не му се връзвайте-като игрч е добре но за нищо друго не става-ами с 5-ти клас толкова
  • 8 Ценностен

    2 0 Отговор
    Кириьос ,на Български, Киряков!
    Има гръцка жилка ,
    не му забелязвайте ,
    иначе играе, много добре??
    Няма никакаво значение ,
    че е мургав, то е от Фараоните им?
  • 9 Маш

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "миш":

    Може и да живее, що ти завиждаш ли?