Last news in Fakti

27 Януари, 2021 23:13 1 496 1

Изненада: Реал Мадрид и Барселона искат скандалджията в Рома

  • един джеко-
  • рома-
  • барселона-
  • реал мадрид-
  • трансферни слухове

И двата тима са готови да предложат краткосрочна сделка на Един Джеко

Изненада: Реал Мадрид и Барселона искат скандалджията в Рома - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Звездата на Рома Един Джеко може да напусне до края на трансферния прозорец заради скандала с наставника на „вълците“ Пауло Фонсека. Както е известно, босненецът тренира отделно от останалите си съотборници, като се очаква да му бъде отнета и капитанската лента.

От този срив в отношенията между 34-годишния нападател и треньора са готови да се възползват испанските грандове Реал Мадрид и Барселона, твърди „Mundo Deportivo“. Според изданието и двата тима са готови да предложат краткосрочна сделка на босненеца.

Интерес към Джеко има и от страна на английски отбори. „Goal“ пише, че Евертън и Уест Хем следят ситуацията с нападателя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ле ле

    0 0 Отговор
    на 34 годинки..не ли вече за пенсия ..какъв договор да му предложат освен под аренда..и да стои на пейката..