Last news in Fakti

28 Януари, 2021 09:35 1 513 8

Голям френски клуб също поиска Али Соу

  • соу-
  • сент етиен-
  • трансфер-
  • интерес-
  • рекордьор-
  • титли-
  • цска

Рекордьорът по шампионски титли на Франция Сент Етиен се нареди на опашката за нападателя на ЦСКА

Голям френски клуб също поиска Али Соу - 1
Снимка: БГНЕС

Рекордьорът по шампионски титли на Франция Сент Етиен е поредният клуб, който има интерес към нападателя на ЦСКА Али Соу, пише „Тема Спорт“. Десеткратният първенец на Лига 1 има нужда от сериозно подсилване, тъй като се срина близо до зоната на изпадащите. „Зелените“ правят опити да привлекат централен нападател, а една от опциите е именно гамбийската звезда на „армейците“.

Сент Етиен и преди е взимал играчи от ЦСКА. През 1986 г. френският клуб привлече българските национали Георги Димитров и Георги Славков, които по това време са водещи играчи на „червените“.

Оферти за Али Соу има от тимове от Азия. Имаше информация за интерес от страна и на Галатасарай.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    4 9 Отговор
    Ивоо недей да ЛЪЖЕШ Ивоо Георги Димитров и Георги Славков (бог да го прости) НЕ СА играли в сбирщината Етрополе – Литекс.

    Коментиран от #3, #6

  • 2 Ж.П. Папен

    3 2 Отговор
    Ей, тоя Али е голям! Всеки го иска, но също казва: вземи го ти! Така продава ДПС и магистрали, дървесина, цигари, БТК и др. Другаря Инджов ще пусне фактура. Високия Ганчев ще е доволен, а кака му Нора и бате му Премянов ще го похвалят!
  • 3 Шопо

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    А ти от 1992 си ФК ,,Цоцка Драгойчеа-Пощенец-Динамо-Спартак -Витоша-Лаффчис-Наско Раев 2020,,

    Коментиран от #4

  • 4 Левски 1914

    5 5 Отговор

    До коментар #3 от "Шопо":

    И ФАЛИРАЛИЯ отбор е бил АС - 23, (първото тире ) ЦДНА , Цдка червено знаме , Цска септемврийско знаме , Цфка Средец И Цска , който ФАЛИРА. И само вашите началници и преди и сега сменят имена.
  • 5 ЦСКА

    2 0 Отговор
    ЦCКA има НУЖДA OТ БЪРЗИ, ДИНAМИЧНИ И ТEХНИЧНИ ФУТБOЛИCТИ И В CРEДAТA НA ТEРEНA. Нападателят Джорди Кайседо е по-добър от Ричмънд Боакие и от Матео Касиера, но втория вече е климатизиран и с опит по терените на Балканите. Най-добре е поне двама да дойдат на Българска Армия, ако се продаде Соу и титуляр да е по-добрият на трнировките. Но EКВAДOРEЦA ИМA ВCИЧКИ ДAННИ ДA E НA НИВOТO НA КAРAНГA!
  • 6 Емил Велев

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    За Левски Е ПО ДОБРЕ ДА фалира и да сложи тире ОТНОВО. Това няма да е за първи път, след като през първите 30 години на Левски клубът е фалирал 2 пъти. И е бил със тире цели двайсет години след като Спартак София и Спортист Кремиковци акостират наведнъж на Герена със все ръководители, треньори и футболисти за да станат Левски-Спартак. Точно този период с тирето е и най-силният в цялата синя история. Дoри cлeд прoмeнитe oт 10 нoeмври 1989 г. oтбoрът връщa имeтo cи Лeвcки – Cпaртaк. Нa cлeдвaщaтa гoдинa ce cъздaвa чиcтo нoв oтбoр oт Тoмac Лaвчиc и oт тoгaвa e c чиcлo "Лeвcки1914". Вcичкo тoвa e тoчнo тaкa и нямa нуждa дa ce криe!
  • 7 Франзуците

    1 0 Отговор
    Да му ядат миризливия
  • 8 БАЧУ

    0 0 Отговор
    Те(французите)знаят ли,че го търсят.