Last news in Fakti

28 Януари, 2021 09:45 1 124 1

Тухел: Спокойно, резултатите скоро ще дойдат!

  • тухел-
  • уулвърхемптън-
  • челси-
  • резултати-
  • спокойствие-
  • тактика

"Не очаквах, че всичко ще е на толкова високо ниво толкова скоро, след като започнахме работа заедно", заяви новият наставник на Челси

Тухел: Спокойно, резултатите скоро ще дойдат! - 1
Снимка: БГНЕС

Нулевото равенство срещу Уулвърхамптън означава, че Челси няма победа в 6 поредни мача във Висшата лига, но Томас Тухел остана впечатлен от представянето на тима. Новият мениджър на "сините" от Лондон засипа с похвали футболистите и изтъкна, че добрите резултатите няма да закъснеят.

"Много ми хареса играта на отбора. Имаше интензивност, отдаденост, организация. Често успявахме да отнемем топката в последната третина. След почивката с всяка следваща минута ставахме по-опасни. Наистина съм доволен. За съжаление, не успяхме да вкараме гол, но ако продължим да играем така, резултатите ще дойдат", убеден е Тухел.

"Този мач ми напомни за периода ми в Борусия (Дортмунд). Вчера направихме много добра тренировка. Видях 21 момчета, които старателно се опитваха да вникнат в идеите ми - кога да атакуваме, как да се защитаваме. Не очаквах, че всичко ще е на толкова високо ниво толкова скоро, след като започнахме работа заедно. Това ме прави оптимист за бъдещето", заяви германецът.

"Не мога да обясня на никого от тези, които не играха, защо съм решил така. Това е несправедливо", каза още Тухел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    0 2 Отговор
    Как си го нацепиха с Тухлата, не е истина. Ама на немеца му се услади да точи от неустойки