28 Януари, 2021 11:29 2 014 4

Легендата Петър Попангелов похвали Алберт Попов

  • ски-
  • похвала-
  • попов-
  • попангелов-
  • легенда

"Много е стабилизирал положението на тялото върху ските, не както преди 6-7 години", смята Попангелов

Легендата Петър Попангелов похвали Алберт Попов - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на българските ски Петър Попангелов похвали Алберт Попов, който във вторник влезе в топ 6 в нощния слалом в Шладминг на Световната купа. "Много е стабилизирал положението на тялото върху ските, не както преди 6-7 години. Виждам, че много е подобрил техниката. Той явно си овладя нервите и го съчета със спортната форма. Много добре е това за България. Знаете колко години нямахме човек, който да стартира втори манш. Тази форма, ако я поддържа нормално, не прави грешки, би трябвало да е винаги в десетката. Десети, седми, осми или пети... Това ще бъде голям успех", заяви той пред bTV.

"Доста от най-големите изпитваха трудности в карането. Алберт успя да направи само една грешка, заради която загуби може би едно място. По мое виждане можеше да е пети, но пак е добре", заяви той. Следващото състезание за Попов е в Шамони през уикенда.

"Трябва да направи някакъв баланс между какво хората искат от него и какво той може, защото хората винаги очакват повече. Като застанеш горе, на старта, никой не може да ти помогне", каза той. "Той вече има базата, има техниката. Сега той усеща какво още му липсва в техниката, за да подобри скоростта", оптимист е Попангелов.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скиорче

    16 0 Отговор
    Най-после, 40 години след Попангелов, отново имаме топ скиор. Дано Алберт Попов има още по-големи успехи!

    Коментиран от #2

  • 2 Дано

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Скиорче":

    да не пада като оня.
  • 3 Пакпадналов

    3 4 Отговор
    Ква легенда е тоя пък....
  • 4 винито

    1 0 Отговор
    Аз я знам тази легенда, викаха му Петър ПакПадналов!