28 Януари, 2021 12:02 992 0

Куман: В много аспекти имаме напредък

  • куман-
  • барселона-
  • купа на испания-
  • райо валекано-
  • задоволство-
  • напредък

Наставникът на Барселона бе изключително доволен от победата над Райо Валекано

Куман: В много аспекти имаме напредък - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Барселона Роналд Куман е доволен, че отборът приключи серията от гостувания през януари с победа и класиране за четвъртфиналите за Купата на краля. След успеха срещу Райо Валекано с 2:1 той отбеляза сериозния принос на Френки де Йонг, който отбеляза изравнителния гол на "Вайекас".

"Мисля, че играхме добре, независимо от сериозната преса на домакините. Имахме много голови положения. При 0:1 реагирахме бързо и обърнахме мача благодарение на класата си. Можехме да вкараме и повече попадения. Доволен съм от отбора, най-важното е, че сме в следващия кръг", сподели Куман.

"Това беше много труден месец, изпълнен с мачове далеч от дома. Показахме характер и заслужихме победите си. В много аспекти имаме напредък и този процес трябва да продължи", категоричен беше нидерландецът.

"Де Йонг притежава разностранни качества и е способен да създава много възможности в атака. Имахме нужда от такъв играч. Той бележи голове, но освен това върши много работа в средата на терена. Физически е напълно готов. Това, което прави в първата минута, го прави и в деветдесетата. В момента Френки е в перфектна форма", похвали своя сънародник Куман.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА