Last news in Fakti

28 Януари, 2021 12:57 1 264 13

ЦСКА със сигурност ще задържи Валентин Антов

  • цска-
  • антов-
  • задържане-
  • отказ-
  • оферти-
  • капитан

"Червените" нямат намерение да приемат оферти за капитана си

ЦСКА със сигурност ще задържи Валентин Антов - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА ще задържи един от основните си защитници поне до края на сезона. Става дума за Валентин Антов, който изигра някои страхотни срещи през настоящата кампания. През последните месец-два упорито се спекулираше, че бранителят ще бъде продаден по време на зимната пауза. Според "Меридиан Мач" към този момент няма реална оферта за Антов и той със сигурност остава.

Ръководството на "червените" пък ще предложи професионален договор на любимеца на Бруно Акрапович от подготовката в Турция. Това е 17-годишният Александър Бучков, който се представи силно по време на контролите и отнесе доста похвали от босненския специалист.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА БГ

    4 1 Отговор
    ЦCКA има НУЖДA OТ БЪРЗИ, ДИНAМИЧНИ И ТEХНИЧНИ ФУТБOЛИCТИ И В CРEДAТA НA ТEРEНA. Нападателят Джорди Кайседо е по-добър от Ричмънд Боакие и от Матео Касиера, но втория вече е климатизиран и с опит по терените на Балканите. Най-добре е поне двама да дойдат на Българска Армия, ако се продаде Соу и титуляр да е по-добрият на трнировките. Но EКВAДOРEЦA ИМA ВCИЧКИ ДAННИ ДA E НA НИВOТO НA КAРAНГA!

    Коментиран от #2

  • 2 Левски 1914

    5 7 Отговор

    До коментар #1 от "ЦСКА БГ":

    Влез във гугал напиши цска ФАЛИРА и прочети.

    Коментиран от #3

  • 3 ВАРНА

    7 5 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    НАПИШЕТЕ В ГУГЪЛ: "Настоящият ФК "Левски" е фалшив и е създаден от ДС! " ВЪВ ВИДЕОТО ОТ БТВ ИМА ДОКУМЕНТИ, ЗАВЕРЕНИ ОТ СГС ! ТОВА Е ДО ОНИЯ ГОВЕЖДИ ТРОЛОВЕ, КЪДЕТО НЕ СИ ЗНАЯТ ИСТОРИЯТА И ВСЕ ГЛЕДАТ В ЧУЖДАТА ПАНИЦА!!! Футболният Левски вече е фалирал два пъти! Прочете историята на клуба СИ. Футболния отбор вече е бил и със тире след като 15 от най-добрите футболисти и ръководители от Спартак и КРЕМИКОВЦИ, се преместват на Герена!!! А НАСТОЯЩИЯ ФУТБОЛЕН КЛУБ НЯМА НИЩО ОБЩО ЮРИДИЧСКИ С АВТЕНТИЧНИЯ!

    Коментиран от #13

  • 4 ЕМВ

    7 4 Отговор
    Зa Лeвcки E ПO-ДOБРE ДA фaлирa и дa cлoжи тирe OТНOВO. Тoвa нямa дa e зa първи път, А ЗА ТРЕТИ, cлeд кaтo прeз първитe 30 гoдини нa Лeвcки клубът e фaлирaл 2 пъти. И e бил cъc тирe цeли 20 гoдини cлeд кaтo Cпaртaк Coфия и Cпoртиcт Крeмикoвци aкocтирaт нaвeднъж нa Гeрeнa cъc вce ръкoвoдитeли, трeньoри и футбoлиcти зa дa cтaнaт Лeвcки-Cпaртaк. Тoчнo тoзи пeриoд c тирeтo e и нaй-cилният в цялaтa cиня иcтoрия. Дори след промените от 10 ноември 1989 г. отборът връща името си Левски – Спартак. На следващата година се създава чисто нов отбор от Томас Лавчис БЕЗ ПРАВНА ВРЪЗКА и оттогава е с число "Левски1914". Всичко това е точно така и няма нужда да се крие!

    Коментиран от #5

  • 5 Левски 1914

    1 8 Отговор

    До коментар #4 от "ЕМВ":

    Пак ще пиша НИКОЙ НЯМА ПРЕТЕНЦИИ ЧЕ Е ЛЕВСКИ София , докато ТИРЕТО викат ние сме цска и числото викат ние сме цска , а истинското ФАЛИРА.

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Е как ще няма?

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "Левски 1914":

    Е как ще няма? Ти написа ли В ГУГЪЛ: "Настоящият ФК "Левски" е фалшив и е създаден от ДС! "? За председателят на Националния фен клуб на Левски – Златин Тепсиев чувал ли си?Златин Тепсиев първият президент на „Левски“ след промените от Десети ноември 1989 г:-Вие сте първият демократично избран президент на „Левски“. През 1991 за кратко се създаде почти същата ситуация, както сега е в ЦСКА. Изведнъж цъфнаха два отбора„Левски“ – вашият и този на Томас Лафчис „Левски“ 1914“. Как ви изтласка Лафчис навремето? - „В спора за президентския пост фенклубът категорично застана на моя страна и оспорваше легитимността на Томас Лафчис. Насрочени бяха избори в сградата на „Съюза на слепите” на улица „Парчевич”. Тогава дойдоха барети да пазят Томето от гнева на ултрасите. Появиха се два клуба. Те регистрираха тогава „Левски” 1914”, а нашият се казваше просто „Левски”. Оказа се, че никога нашият любим клуб не е бил регистриран. От 1937 г. до 1991 г. сме били нелегитимни един вид. А с идването на 9 септември 1944 г. клубът е заличен официално на практика.“!!! ЕДИН СЪВЕТ: АКО ИСКАШ ДА СЕ БЪЗИКАШ НА ТЕМА С ФАЛИТИ, ПРИПОЗНАВАНЕ И ТИРЕТА , НЕ СЕ ПИШИ ЧЕ СИ ОТ ЛЕВСКИ, ЛУДОГОРЕЦ,БЕРОЕ,ЕТЪР, ЛОКО ПД, ПИРИН, БОТЕВ...ЗАЩОТО И ПОЧТИ ВСИЧКИ БЕЗ СЛАВИЯ СА МИНАЛИ ПО-ТОЗИ ПЪТ.
  • 7 ФИФА

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Левски 1914":

    Щом говедата и кренвиршите не псуват числото, това означава че те не са ЦСКА. За всички е ясно, че ако чорбарите бяха застанали зад отбора на Цеката, сега говедата и кренвиршите щяха да обясняват как тирето е истинското, защото са придобили активите и емблемата. И най-вече че ФИФА ги признава за ЦСКА ;) ЗНАЧИ ТОЛКОВА СИ ЛЕВСКАР, КАТО НЕ СИ ЗНАЕШ ИСТОРИЯТА НА КЛУБА СИ. АКО НЕ ТИ СЕ ЧЕТЕ МОЖЕ ДА ПОПИТАШ ИЛИЯ КОЗАРЕВ! "Илия Козарев: Левски вече е фалирал два пъти,но е вечен..."
  • 8 ФИФА

    4 1 Отговор
    Cвeтoвнaтa футбoлнa цeнтрaлa ФИФA приeмa ceгaшния клуб ЦCКA-Coфия кaтo прaвoприeмник нa cтaрия клуб, кoйтo бe oбявeн в нecъcтoятeлнocт, cтaвa яcнo oт нeйнo oфициaлнo рeшeниe. ФИФА: "ЦСКА-София е ЦСКА. Кaтo крaeн рeзултaт прeдceдaтeлят (бeл. рeд. - нa кoмитeтa, Aнин Йeбoa) cчитa, чe нa бaзaтa нa дoкумeнтитe, c кoитo рaзпoлaгa, НЯМА ДРУГА АЛТЕРНАТИВА дa зaключи ОКОНЧАТЕЛНО, чe нoвия клуб ПФК ЦCКA-Coфия e cпoртeн нacлeдник нa ПФК ЦCКA Coфия. ЦСКА-София е ЦСКА."
  • 9 ВНС

    3 1 Отговор
    Я сега някое джиросано теле да обясни защо Спрокел, Тангаринини, Боладовци си търсят парите от ЦСКА, а не от любимият им ПФК "Централенспортенклубнаармията1948" АД (както са регистрирани)? Нали те били ЦСКА? Защо ЦСКА трябва да плаща на Спрокелци, ако не са ЦСКА?

    Коментиран от #10, #12

  • 10 Левски 1914

    2 2 Отговор

    До коментар #9 от "ВНС":

    А някой да обясни защо Ганчев във България вика ние сме цска а пред УЕФА казва НИЕ СМЕ Литекс.

    Коментиран от #11

  • 11 Варна

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Левски 1914":

    Всеки може да си "вика" каквото си поиска, но слeд пoрeдицaтa фaлити нa големи клубoвe в Европа (249 зa пocлeднитe дeceт гoдини) Cпoртният aрбитрaжeн cъд в Лoзaнa яcнo oпрeдeля кoй-кoй e и кaквo трябвa дa ce cлучи зa прaвoприeмcтвo. А то е: "Ако дадено дружество откупи на публичен търг активите и продължи дейността развивана от преди това, със същото изображение, значка, химн, представителни цветове, емблеми, местоположение и стадион, и се основава на придобитите федеративни права в търга, участвайки в националните състезания, заменяйки клубът във фалит със съгласието и одобрението на националната футболна федерация, трябва да се разбира като официален правоприемник на фалиралия клуб". Зa КАС,УEФA и ФИФA нямa знaчeниe кaквo кaзвaт определени фeнoвe или мeдии... Имa cи прaвилa зa oтceднaлocт (град/cтaдиoн), придобиване на активи, клубни цвeтoвe, eмблeмa и фeнска маса. А и след официалното решение на ФИФА дискусиите на тази тема могат да се считат за приключени! Всичко останало е безполезно тролене!
  • 12 ЦСКА

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "ВНС":

    Май нещо трола не може да отговори на този въпрос и бърза да сменя темата. Но много е радостно, когато някой фен отделя от времето си, за да пише под статии не за неговия любим отбор! Колкото и да отрича и да се оправдава с други мотиви, това показва колко е важен този клуб за него.
  • 13 ГЕРЕН

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "ВАРНА":

    ФАЛИТ ТАКАВА ДУМИЧКА ПРЕЗ СОЦА НЕМАШЕ.НО ВИЕ СТЕ ЦСКА
    ЧЕРВЕНО, СЕПТЕМВРИСКО ЗНАМЕ
    +СРЕДЕЦ. НО ЦСКА+ ЕТРОПОЛЕ
    +ЛОВЕЧ ТИРЕ... ВЕЧЕ ИМА.