Last news in Fakti

28 Януари, 2021 15:17 2 295 5

Новият в Левски с физика като на Роналдо!

  • левски-
  • начо монсалве-
  • футбол

Със своята привлекателна външност Монсалве със сигурност няма да остане встрани и от женското внимание

 Новият в Левски с физика като на Роналдо! - 1

Новият защитник на Левски Начо Монсалве може да бъде сериозна конкуренция на Кристиано Роналдо или поне що се отнася до физика. 26-годишният бранител често публикува в „Инстаграм“ свои клипове, на които тренира във фитнеса.

Благодарение на редовните упражнения с уредите, бившият играч на Атлетико (Мадрид) е направил фигура, която със сигурност ще впечатли мнозина фенове на бодибилдинга.

 Новият в Левски с физика като на Роналдо!

Със своята привлекателна външност Монсалве със сигурност няма да остане встрани и от женското внимание. Той обаче от 2019 г. е щастливо женен за Летисия Доменеч и двамата имат малко дете, което се роди през лятото на миналата година.

Летисия се интересува от модните тенденции. Тя имаше собствена рубрика в един от най-популярните испански блогове за мода. Признава, че е мечтаела да стане модел. Нейните родители обаче успели да я разубедят и тя не съжалява за избора си да предпочете дипломирането в специалност „Комуникации, реклама и връзки с обществеността“ пред модния подиум.

Въпреки това често се случва да участва във фотосесии за различни списания и списания, специализирани в модата. Летисия Доменеч признава, че запълва свободното си време с шопинг и не харесва хеви метъл.

 Новият в Левски с физика като на Роналдо!


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Нщайн

    12 2 Отговор
    И колко има по физика ?
  • 2 Павеле

    6 1 Отговор
    Хвърлил си му око палавнико

    Коментиран от #3

  • 3 ГЕРЕН

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Павеле":

    ВИЕ 1И2 МУ ЗА ВИЖДАТЕ. СПОКО
    ПЛОЧКИ МНОГО ЩЕ ИМА ЗА ВСИЧКИ
    ХУБАВОТО Е, ЧЕ НЕ Е ОТ ЦВЕТНИТЕ....
  • 4 Това добре

    6 2 Отговор
    А може ли да играе футбол?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.