Last news in Fakti

28 Януари, 2021 18:43 1 133 1

Димитър Кузманов отпадна в първия кръг на квалификациите на "Чалънджър" в Анталия

  • тенис-
  • тенис на корт-
  • анталия-
  • димитър кузманов-
  • чалънджър

Втората ракета на България претърпя драматично поражение от австралиеца Акира Сантилан с 4:6, 6:4, 6:7

Димитър Кузманов отпадна в първия кръг на квалификациите на "Чалънджър" в Анталия - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Кузманов отпадна в първия кръг на квалификациите на турнира по тенис на червени кортове от сериите "Чалънджър" в турския курорт Анталия с награден фонд 44 820 евро.

Втората ракета на България претърпя драматично поражение от австралиеца Акира Сантилан с 4:6, 6:4, 6:7(6) след малко повече от два часа и половина игра. Кузманов реализира пробив за 4:3, но допусна обрат в първия сет след три поредни загубени гейма.

Той изравни с късен брейк във втората част, а в третата навакса изоставане от 2:5 гейма и се стигна до решителен тайбрек. В него пловдивчанинът поведе с 4:2 точки, но не успя да задържи аванса си и беше елиминиран.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим33

    1 0 Отговор
    Е, ами толкова си може момчето...кво да праим.....