Last news in Fakti

29 Януари, 2021 10:28 1 552 2

Клоп: Ето това сме ние!

  • клоп-
  • тотнъм-
  • ливърпул-
  • победа-
  • лице

"Особено през втората част, видяхте истинското ни лице", заяви наставникът на Ливърпул след победата над Тотнъм

Клоп: Ето това сме ние! - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп имаше защо да е доволен след успеха с 3:1 над Тотнъм. Това сложи край на серията от 5 поредни мача без победа на мърсисайдци в Премиър лийг. Германският специалист похвали своите играчи и заяви, че точно това е истинското лице на неговия тим.

"Вкарахме голове в правилните моменти, страхотни голове. Правилните хора се разписаха. Всичко е прекрасно, с изключение на контузията на Жоел Матип. Това, което видяхте днес, не е свързано с формата ни, това сме ние. Особено през втората част, видяхте истинското ни лице. Страхотна битка и страхотен футбол", сподели Клоп.

"Не съм гледал статистиката, но мисля, че с изключение на няколко минути през първото полувреме, не си спомням съперникът да е държал дълго топката. Действахме добре на контраатака и се защитавахме отлично. Видях много неща, които искам да виждам. В атака мисля, че се справихме с тяхната схема. Разигравахме добре между линиите и често пращахме топката в близост или в наказателното поле, което е много важно. Контра-пресата ни бе много добра. В защита също действахме добре, стояхме високо, но не прекалено", каза още германецът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КЛОП...ЛЮБИМЕЦЪТ НА АНФИЛД

    8 0 Отговор
    СТЯГАЙТЕ СЕ....ДО КРАЯ НА ШАМПИОНАТА БЕЗ ЗАГУБА.......
  • 2 фъна

    0 4 Отговор
    хаха, тоя си отвори устата, добре че вратаря на тотнъм игра толкова слабо, на милнър му е време за пенсия ......