3 Февруари, 2021 17:22 1 805 1

Биното обнадежди феновете на Ферари

  • матия биното-
  • ферари-
  • нов сезон-
  • фенове

Италианецът обясни пред официалния сайт на Формула 1, че в момента се поставят основите на отбор, който отново ще побеждава

Биното обнадежди феновете на Ферари - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Матия Биното е наясно, че не разполага с безкрайно много време начело на Ферари. 51-годишният инженер има изключително сложна задача след много тежкия сезон на Скудерията през 2020 година, след като отборът завърши шести при конструкторите, пише Гонг.

Италианецът обясни пред официалния сайт на Формула 1, че в момента се поставят основите на отбор, който отново ще побеждава.

„В плановете ни няма промени. Знам, че със сигурност не разполагам с безкрайно много време. Наясно съм с факта, че през следващите сезони трябва да се справим добре като отбор, както и аз като шеф на тима“, заяви Биното.

„Миналият сезон бе много напрегнат, интензивен в много аспекти, а представянето ни бе незадоволително. Класирането на шесто място при конструкторите е ужасно и не се бе случвало от 1980 година насам. Смятам обаче, че през миналия сезон направихме сериозни инвестиции в бъдещето си. Стараем се да изградим солидни основи на един конкурентоспособен екип. Надяваме се да започнем нов цикъл на бъдещи успехи", добави още той.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    4 1 Отговор
    Да, да! Да не стане като аеродиначния ви тунел преди години, дето ви давал погрешна информация и направихте тухла вместо болид!