Last news in Fakti

4 Февруари, 2021 10:56 1 513 1

Нападател на Локомотив Пловдив привлече интереса на елитен френски клуб

  • минчев-
  • сент етиен-
  • интерес-
  • локомотив пловдив-
  • нападател-
  • трансфер

Сент Етиен иска да купи Георги Минчев

Нападател на Локомотив Пловдив привлече интереса на елитен френски клуб - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Локомотив (Пловдив) Георги Минчев е влязъл в полезрението на Сент Етиен, пишат френски медии. Скаути на елитния тим са наблюдавали изявите на играча през есента.

Треньорският щаб на отбора обаче не са предприели мерки за привличането на българина през зимния трансферен прозорец. Те искали да се убедят в качествата на Минчев и през пролетта и евентуално след това да се стигне до оферта.

Георги премина в Локо (Пд) миналото лято от Царско село. Вкара гол при загубата от Тотнъм с 1:2 в Лига Европа, а след това се наложи и утвърди като титуляр в тима.

Припомняме, че през януари във Франция писаха, че Сент Етиен следи и Али Соу от ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дико Сашов

    0 0 Отговор
    С какво е привлякъл внимание като той въобще не играе? С това, че вкара гол на Тотнъм ли? В Царско село беше капитан, в Пловдив търка пейката...