Last news in Fakti

5 Февруари, 2021 12:00 1 094 0

Реал Мадрид: До март бъдещето на Серхио Рамос трябва да е изяснено

  • серхио рамос-
  • реал мадрид-
  • футбол-
  • ла лига

“Лос бланкос”, както вече е ясно, искат защитника да остане, но офертата към него е за договор за два сезона, но с 10% намаление на заплатата

От Реал Мадрид са поставили краен срок до март бъдещето на капитана Серхио Рамос да бъде изяснено, съобщава днес Mundo Deportivo. “Лос бланкос”, както вече е ясно, искат защитника да остане, но офертата към него е за договор за два сезона, но с 10% намаление на заплатата, което е наложено от икономическата криза съпътстваща всички отбори заради пандемията от COVID-19.

Президентът Флорентино Перес в крайна сметка е готов да направи компромис и да обвърже играча за две години, макар в началото предложението да бе за една плюс една, което бе отхвърлено от Рамос.

Настоящият контракт на Рамос изтича на 30 юни, но вече има много спекулации за желанието на ПСЖ, Манчестър Юнайтед и още редица от големите отбори в Европа да го привлекат. Именно поради тази причина от Реал искат някаква яснота по-скоро, за да могат да съобразят и трансферните си планове за лятото със ситуацията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА