Last news in Fakti

8 Февруари, 2021 13:11 1 732 4

Атлетико Мадрид може да приеме Челси на около 70 км от България

  • атлетико мадрид-
  • футбол-
  • челси-
  • шампионска лига-
  • букурещ-
  • арена национала

В Букурещ Атлетико спечелиха първият си трофей под ръководството на Диего Симеон побеждавайки Атлетик Билбао на Марсело Биелса с 3:0 през 2012-а във финала на Лига Европа

Атлетико Мадрид може да приеме Челси на около 70 км от България - 1
Снимка: БГНЕС

Атлетико Мадрид може да приеме Челси на “Арена Национала” в Букурещ, съобщава днес “Марка”.

В момента в Испания важи забрана за пристигащи от страни с бързо разпространяващия се нов вариант на COVID-19, включително Великобритания, до 16 февруари. Ако тази мярка бъде продължена, то тя може да засегне сблъсъка с лондончани от 1/8-финалите на Шампионската лига между двата тима, който е насрочен за 23 февруари. Решението на правителството за вдигане или продължаване на забраната трябва да стане евентуално по-късно днес.

В Букурещ Атлетико спечелиха първият си трофей под ръководството на Диего Симеон побеждавайки Атлетик Билбао на Марсело Биелса с 3:0 през 2012-а във финала на Лига Европа.

С такъв казус вече се сблъскаха от РБ Лайпциг, които в крайна сметка ще трябва да приемат Ливърпул в Будапеща, тъй като германските власти отказаха да направят изключение от същата забрана.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жалко

    1 0 Отговор
    Бих гледал такъв мач. Футбол без публика е като с.кс без свършване.

    Коментиран от #3

  • 2 днес

    2 0 Отговор
    Дааааа, значи "болните" англичани не могат да влизат в Испания, но може свободно да "заразяват" в Румъния. После нямало трети страни в ЕС.................
  • 3 12345

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Жалко":

    Неее - като секс без партньор!!!!
  • 4 viki

    0 0 Отговор
    едва ли ще е точно в Букурещ - за 15-16 и 17 февруари в Букурещ ще паднат на минус 20 градуса температурите и минус 18 към близкия Русе. Новлиза арктически фронт за 15-16-17 февруари на Балканите на североизток - България и Румъния и темп. ще са минус 20 15 - 16 - 17 февруари!!!