10 Февруари, 2021 09:17 1 938 1

Огромен скандал в Италия: Президентът на Юве и Антонио Конте се обиждат

  • ювентус-
  • футбол-
  • интер-
  • антонио конте-
  • купа на италия-
  • андреа аниели

„Бианконерите“ се класираха за финала след равенството 0:0, като победата с 2:1 на „Сан Сиро“ преди седмица се оказа достатъчен за триумфа в сблъсъка

Огромен скандал в Италия: Президентът на Юве и Антонио Конте се обиждат - 1
Снимка: БГНЕС

Драма на и извън терена се разигра по време на вчерашния полуфинален реванш от Купата на Италия между Ювентус и Интер. „Бианконерите“ се класираха за финала след равенството 0:0, като победата с 2:1 на „Сан Сиро“ преди седмица се оказа достатъчен за триумфа в сблъсъка.

След последния съдийски сигнал, президентът на Ювентус Андреа Аниели беше хванат от камерите как напада с нецензурни думи треньора на Интер Антонио Конте.

Треньорът на „нерадзурите“ отвърна на удара: „Мисля, че от Ювентус трябва да бъдат по-учтиви. Нуждаят се от повече спортменство и уважение към онези, които работят“, каза Конте. Но малко по-късно стана ясно, че италианският специалист е показвал неприлични жестове към президента на „бианконерите“ на почивката на двубоя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хахахахахахаха

    6 0 Отговор
    каква драма какво чудо каква новина колко жалки “журналистчета” това вестник ли е или някоя жълтарка нещо листопад ви липсва май...