Last news in Fakti

11 Февруари, 2021 07:00 4 054 28

След ФИФА и КАС признава ЦСКА!

  • кас-
  • футбол-
  • цска-
  • фифа-
  • бфс

В сайта на КАС обаче, ЦСКА не е изписан с тире, а така - ПФК ЦСКА София

След ФИФА и КАС признава ЦСКА! - 1
Снимка: БГНЕС


След ФИФА, КАС също призна ЦСКА за правоприемник на фалиралото дружество. Това вече се случи, независимо от изхода не делата, които бивши футболисти на "червените" водят срещу клуба и Световната футболна централа.

Вчера беше делото на Иван Боладо и неговия агент. Резултати ще има минимум след месец. Никой в момента не може да каже дали то е спечелено от нападателя, който има само един мач за ЦСКА.

В сайта на КАС обаче, ЦСКА не е изписан с тире, а така - ПФК ЦСКА София. Което показва, че съдът в Лозана вече е признал "армейците".

Същото преди това направи и ФИФА. Все още ЦСКА не се изписва по този начин в сайта и на УЕФА, защото от БФС продължават да не изпращат прословутото писмо, че ЦСКА е правоприемник на фалиралото дружество.

Както е известно, ЦСКА откупи емблемата и активите си, след като спечели търг за 8 000 000 лева.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гларус

    23 48 Отговор
    FIFA ги признава което няма как да им изтрие резила с измамата.Ще си останат в историята като ,,МЕНТЕТО,,от Ловеч

    Коментиран от #21

  • 2 КзаЛитекс

    19 33 Отговор
    точната дума е Припознава , пак не сте в час
  • 3 Към датата

    14 22 Отговор
    Делото е от дата преди фалита за това е така. Заблудите не ви минават.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Гост

    17 25 Отговор
    Чисто юридически сегашният ЦСКА няма нищо общо с предишният. Но на ФИФА балканските шмекерии не минават. ЦСКА-София може да откаже да плати и никой на света не може да ги принуди да го сторят. Просто ФИФА ще ги изхвърли от всички турнири и ще трябва да си разцъкват на малки вратички в Борисова та градина.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Лоич

    14 16 Отговор
    Кабинетен отбор от създаването си.Все някак така по шумкарски да откраднат,да излъжат или измамят.Слава богу комунизма си отиде,а с него и всички произлезли творения.
  • 8 Криеш името си страхливец

    12 12 Отговор
    ПФК ЦСКА ЧК . Абривиатурата ЧК да се чете "Четвърти километър"! Има ли общо Българската армия с този частен футболен клуб? Футболистите имат ли военни звания и заплати?
  • 9 Левски 1914

    11 17 Отговор
    Литекс купи парцалчето цска ФАЛИРА.
  • 10 ЦСКАр

    12 6 Отговор
    За мен този клуб беше светиня.В него израстнах и станах човек.За жалост отдавна не съществува беше предаден и унищожен.Без цска левски е никой
  • 11 ЕГН

    17 9 Отговор
    Менте не менте , поне платиха нещо . Сините ревли чакат още ББ да им дава пари!

    Коментиран от #12

  • 12 Левски 1914

    12 8 Отговор

    До коментар #11 от "ЕГН":

    От 30 млн платиха 8 млн другите 22 млн къде са?

    Коментиран от #14, #16

  • 13 Bai nudals

    3 11 Отговор
    Признаха ги барабар с тирето.
  • 14 ЦСКА е No 1

    12 10 Отговор

    До коментар #12 от "Левски 1914":

    Не знам къде са? Но знам че тирето ти е у дупето! Сега ще трябва да смениш репертоара си или да изкараш тирето, Муахаааа!

    Коментиран от #17

  • 15 Стоян Александров

    9 3 Отговор
    Абе другари как така уж фалирали пък после пак те ? То така ако можеше теглиш 1мил. евро фалираш и готово. Всички правим така и готово. Пълна пародия е всичко това. А сега вижте и документите: ЦСКА беше преименуван на ФК Лупи и после го фалираха . Т.с. дори беше заличен от другаря Г.Ганчев. Така, че ФК ЦСКА несъществува. Всичйи други са нови фк. И всеки може да си прави ЦСКА-ката колкото си иска. С две думи онова ЦСКА УМРЕ
  • 16 187

    5 8 Отговор

    До коментар #12 от "Левски 1914":

    На същото място, на което са дълговете на баскетболния лефски, фалиран от единия ви собственик... Само че лукоил май дори нищо и не платиха, а вие си припознахте с радост...
  • 17 Левски 1914

    7 2 Отговор

    До коментар #14 от "ЦСКА е No 1":

    цска ФАЛИРА прочети коментар № 15.

    Коментиран от #28

  • 18 Абе смешници

    11 5 Отговор
    Абе смешници.Умрелия си е умрел,това че някой се натиска да се прави на него и да плати съдебни дела,които са започнали преди да фалира ЦСКА,не означава че се признава за автентичен а за длъжник.Много им се иска на селяците от Ловеч,но няма как да стане.След фалит,няма нищо и да купиш аксесоари и емблеми,можеш само да ги ползваш.Тирето си остава тире ,дори и да го махне,а титлите само историческа ценност.Не се опитвайте да заблуждавате хората с такива лъжи от торбата със шарени лъжи.Няма кой да ви се върже.
  • 19 литекс

    11 4 Отговор
    Жестоката истина е , че Ганчев умишлено фалира ПФК ЦСКА АД !
    За благодарност Борисов настани в центъра на София преоблечените и преименуваните от Ловеч ! Тарикат от село Микре плати веднъж 8 милиона сега ще плаща още 5 / с тези пари ПФК ЦСКА АД можеше да бъде оздравен / за да представя фирмето си отборче за ЦСКА … ЛИТЕКС НЕ Е И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ЦСКА !!!
  • 20 БЪЛГАРЧЕ

    4 4 Отговор
    Най-учтиво моля краварите да си гледат добитъка.Мястото им е в обора на гЕРЕНА.
  • 21 Глас от Варна

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "гларус":

    С тази роля на Левски да е сателит НАЙ-ДОБРЕ е да фалира и да сложи Тире ОТНОВО. Това няма да е за първи път, A за ТРEТИ, след като през първите 30 години на Левски клубът е Фалирал цели ДВА пъти. И е бил със тире цели 20 години след като Спартак София и Спортист Кремиковци акостират наведнъж на Герена със все ръководители, треньори и футболисти за да станат "Левски-Спартак". Точно този период с тирето е и най-силният и славен в цялата синя история. Дoри cлeд прoмeнитe oт 10 нoeмври 1989 г. отборът по собствено желание връщa имeтo cи "Лeвcки – Cпaртaк", отново с ТИРЕ. Нa cлeдвaщaтa гoдинa ce cъздaвa чисто нoв клуб oт Тoмac Лaвчиc БЕЗ ЮРИДИЧЕСКА ВРЪЗКA и БЕЗ право да ползва ЕМБЛЕМАТА на синия клуб и oттoгaвa e c чиcлo "Лeвcки1914". Феновете се съгласяват в последствие да подкрепят именно този нов клуб и отново се радват на успехи!
  • 22 КАС

    2 5 Отговор
    Това стана е ясно още преди 8 месеца след като ФИФА се произнесе окончателно . ФИФА стои над всички футболни федерации, и континентални, и местни: "Cвeтoвнaтa футбoлнa цeнтрaлa ФИФA приeмa ceгaшния клуб ЦCКA-Coфия кaтo прaвoприeмник нa клуба, кoйтo бe oбявeн в нecъcтoятeлнocт, cтaвa яcнo oт нeйнo oфициaлнo рeшeниe. ФИФА: "ЦСКА-София е ЦСКА. Кaтo крaeн рeзултaт прeдceдaтeлят нa кoмитeтa Aнин Йeбoa отсъжда, чe нa бaзaтa нa дoкумeнтитe НЯМА ДРУГА АЛТЕРНАТИВА дa зaключи ОКОНЧАТЕЛНО, чe нoвия клуб ПФК ЦCКA-Coфия e cпoртeн нacлeдник нa ПФК ЦCКA Coфия. ЦСКА-София е ЦСКА." Въпросът е защо ЦСКА трябва да плаща още след като плати близо 8 милиона? Въпросните футболисти, (при това играли само в 2-3 мача преди 10 години за ЦСКА) да си потърсят парите от синдичката. И да потърсят от нея отговорност защо не ги е включила В СПИСЪКА С ФУТБОЛИСТИ, КОИТО ЩЕ СИ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ ОТ ЦСКА!!!
  • 23 Цеката Цеков

    3 4 Отговор
    Я сега някое джиросано теле да обясни защо Спрокел, Тангаринини, Боладовци си търсят парите от ЦСКА София, а не от любимият им ЦСКА 1948? ПФК "Централенспортенклубнаармията1948" АД (както са регистрирани) нали те били ЦСКА? Защо ЦСКА трябва да плаща на Спрокел, ако не са ЦСКА?

    Коментиран от #24

  • 24 Левски 1914

    7 2 Отговор

    До коментар #23 от "Цеката Цеков":

    Я ти да обясниш какво цска сте след като играете с лиценза на Етрополе и булстата на Литекс.

    Коментиран от #25

  • 25 Ватерло

    2 3 Отговор

    До коментар #24 от "Левски 1914":

    Обяснявам ти: Няма значение кой какъв лиценз изпозлва! Щом футболисти играли за ЦСКА преди 10-15 години, си търсят парите от клуба на Армията, не подлежи на обсъждане дали той е ЦСКА, защото това е ЦСКА! Решенията на КАС и най-вече на ФИФА го доказаха. Ако ти се мислиш за по-върховна инстанция от ФИФА - така да бъде, Наполеоне ;))

    Коментиран от #27

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Левски 1914

    5 1 Отговор

    До коментар #25 от "Ватерло":

    Ива значение всички знаем че на 09 09 2016г цска ФАЛИРА и че Литекс – Етрополе НЕ Е цска.
  • 28 Venci

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "Левски 1914":

    Понеже много говорите за тирета, дългове...
    Левски е фалирал три пъти преди 1944. 1949 е официално закрит от съда и на негово място е създаден Динамо, който няколко години по-късно по-странен начин приема името Лвески. Следва заграбването на един доста добъ клуб Спартак и се появява Левски-Спартак. !985 Левски е закрит и е създадено ново дружество "Витоша". !989 Пак ставате Левски-Спартак. Следв фалит и две нови дружества Левски, едното е на Лафчис, който всъщност също фалира. 1998 е регистриран ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЛЕВСКИ - АД. КОйто в момента се подвизава под името Левски и е в състояние на фактически фалит. Единствено покровителството на държавата и БФС пречи клуба да бъде изхвърлен от А група.