14 Февруари, 2021 20:35 1 374 2

Стоянович размаха пръст на левскарите: Повече концентрация!

  • ''левски''-
  • монтана-
  • 2:0-
  • славиша стоянович

Играта не беше такава, както я исках. В първите минути допуснахме много положения за Монтана, критичен бе специалистът, въпреки че неговият отбор победи с 2:0 съперника си

Стоянович размаха пръст на левскарите: Повече концентрация! - 1
Славиша Стоянович, кадър: Diema sport

Треньорът на ''Левски'' Славиша Стоянович отново бе критичен след победата над Монтана с 2:0 на „Герена“.

„Преди да анализирам мача, искам да благодаря на всички, които изчистиха терена и се погрижиха всичко да се осъществи по нормален начин. Трите точки са си три точки. Искам да съм честен и да кажа, че не беше така, както исках. Трябва повече концентрация, за да вдигнем ''Левски'' на по-високо ниво. Играта не беше такава, както я исках. В първите минути допуснахме много положения за Монтана. Трябва да сме по-концентрирани в пасовете и по-агресивни. За днес беше добре, но трябва още повече“, заяви Стоянович.

„Мисля, че и двата гола дадоха тласък. Бяха хубави попадения, но трябва повече - да контролираме топката, да сме организирани и да играем с повече пасове. Има още работа за вършене. Футбол се играе 90 минути, а не на етапи. Трябва да си организиран през всичките минути. Може малко и терена, и времето да оказаха влияние, но то е за всички. Трябва да сме по-концентрирани в останалите мачове. Знаете, че пристигнаха още двама футболисти. Михайлович играе и като десен, и като ляв бек, ако трябва и крило може да играе. Рерас е същият тип футболист. Михайлович е по-близо до влизане в игра. Не знам кой ще е титуляр. Добре е да има конкуренция и ще преценяваме. Днес бяхме по-концентрирани в нападение. Супер е, че вкараха голове. Робърта направи две асистенции, а Здравко и Стивън реализираха. Имаме четирима нападатели и ще правим ротации. Не знам колко нови ще има. Не вярвам да има. Това е“, добави още той.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимч

    4 1 Отговор
    Абе хубаво,че има конкуренция,но играта все още е същата и почти не се променя...
  • 2 Размахал пръст

    2 1 Отговор
    Размахал комбинация от пръсти с преобладаващ трети!!!То български отбор,друга комбинация не заслужава!