21 Февруари, 2021 11:56 1 257 2

Херо е много близо до юбилейна победа

  • херо-
  • победа-
  • юбилей-
  • берое-
  • славия

Ако днес Берое победи Славия, специалистът ще запише успех номер 250 в кариерата си

Херо е много близо до юбилейна победа - 1
Снимка: БГНЕС

Днес в 14:30 часа е срещата между Берое и Славия от 18-ия кръг на efbet Лига. Макар да се намират в двете противоположни половини на класирането, можем да очакваме доста интересен сблъсък между тези два отбора. Футболистите на домакините пък имат шанс да зарадват своя треньор Димитър Димитров-Херо, тъй като евентуална тяхна победа днес ще бъде юбилейна 250-а в кариерата на наставника в родното ни първенство.

Берое се намира в добра форма преди днешния мач. Отборът е в серия от 5 поредни мача без загуба и се надява да продължи със силните си игри и днес. Старозагорци имат нужда от трите точки, за да не изостават от лидерите в битката за топ 3.

Славия пък продължава да разочарова от началото на сезона и спешно се нуждае от нещо позитивно. "Белите" загубиха последните си два мача и се намират на предпоследното място в таблицата. Освен това столичани са отборът с най-слабо нападение, като са вкарали едва 10 гола в досегашните си 17 мача.

През първия полусезон Берое спечели на "Овча купел" с 2:0. Общата статистика между двата отбора в елита обаче е в полза на столичани, които имат 46 победи, 23 равенства и 39 загуби срещу старозагорци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Predator

    1 1 Отговор
    Да си пусне мустаци Херо и ще му викат Херо Мустака като на ембелематичната консулка!

    Коментиран от #2

  • 2 Мустафата

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Predator":

    ни разказа играта.След Албания и нашият ред дойде.А бяхме на светлинни години пред Албания.Не е истина колко сме жалки. Българино от това блато измъкване няма и Иван вече няма да ти помогне.