Last news in Fakti

21 Февруари, 2021 12:15 1 191 0

Ханзи Флик: И ние сме хора

  • флик-
  • загуба-
  • байерн мюнхен-
  • айнтрахт франкфурт-
  • хора

"Не влязохме добре в мача, а и Айнтрахт е в сензационна форма и играе много бързо", призна наставникът на Байерн Мюнхен след загубата

Ханзи Флик: И ние сме хора - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Байерн Мюнхен Ханзи Флик похвали своите футболисти въпреки че те загубиха с 1:2 от Айнтрахт Франкфурт. Специалистът помоли за милост от медии и фенове. "Последните няколко седмици бяха доста бурни за нас, а ние сме хора. И все пак съм горд от момчетата", заяви Флик.

"Не влязохме добре в мача, а и Айнтрахт е в сензационна форма и играе много бързо. Ако през целия мач бяхме на нивото от второто полувреме, победителят щеше да е друг. Да не забравяме, че много наши футболисти са или контузени, или заразени с коронавирус. Не съм предполагал, че Леон Горетцка ще се включи толкова силно", добави той.

"Като цяло не се притеснявам. Искам да допълня, че домакините можеха да пооправят терена. Не обичаме да играем на такива игрища. И все пак загубата не беше заради терена", каза още Флик.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА