Last news in Fakti

22 Февруари, 2021 06:38 1 766 4

Дарко Тасевски: Славия няма да изпадне

  • футбол-
  • славия-
  • дарко тасевски

Вярвам, че в предстоящите мачове, които са срещу отбори от нашето ниво, ще вземем необходимите точки, за да си осигурим рано спасението

Дарко Тасевски: Славия няма да изпадне - 1
Снимка:

Ветеранът в състава на Славия Дарко Тасевски е убеден, че белите" няма да изпаднат от елита. "Не зааслужаваме да сме на това място в долната част на таблицата. Смятам, че съвсем скоро ще успеем да се изкачим нагоре", обяви той след равенството с Берое в Стара Загора.

"Аз се чувствам все по-добре. Контузията ми беше тежка, но направих добра подготовка. Надявам се до 2-3 мача да съм готов да бъда на терена 90 минути", заяви бившият играч на Левски.

"Тимът ни е съставен от млади момчета. Доста хора напуснаха, но вярвам, че с много желание и много работа ще успеем да се справим. Срещу Берое, които са много стойностен тим, стояхме добре, направихме контраатаки, от които създадохме добри положения и смятам, че съвсем логично стигнахме до равенството", продължи опитният халф.

"Вярвам, че в предстоящите мачове, които са срещу отбори от нашето ниво, ще вземем необходимите точки, за да си осигурим рано спасението. Славия е добър отбор и няма да изпадне. Показахме го и срещу ЦСКА, и срещу Берое", завърши Дарко Тасевски.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 значи

    3 0 Отговор
    Сините/жълти/ са Аут....
  • 2 ама разбира се

    3 0 Отговор
    Няма да изпадне. С такива съдии.
  • 3 Сандо

    1 0 Отговор
    Спомням си преди години какво беше казал Гара Дембеле:Много е лесно - Дарко дава пас,аз вкарвам.Сега ги гледам Левски,няма идин играч,способен да даде голв пас.Защо не взеха дарко след като се върна?
  • 4 вертеп

    0 0 Отговор
    МИ КАК ЩЕ ИЗПАДНЕ КАТО СИК-АДЖИЯТА Е В ИЗПЪЪЛКОМА НА БФАС,А МАДЖО ДАВА КИНТИТЕ?????