22 Февруари, 2021 14:05 1 507 6

Хора на Лудогорец посъветвали ЦСКА за Жорди Кайседо

  • цска-
  • жорди кайседо-
  • футбол-
  • лудогорец

Става дума за бившия спортен директор на "орлите" Методи Томанов и легендарния им футболист Марселиньо

Хора на Лудогорец посъветвали ЦСКА за Жорди Кайседо - 1
Снимка: ПФК Черно море


Бивши кадри на Лудогорец са посъветвали ЦСКА за Жорди Кайседо, съобщава "Мач Телеграф". Става дума за бившия спортен директор на "орлите" Методи Томанов и легендарния им футболист Марселиньо.

Именно двамата, които са в отлични взаимоотношения, са съдействали за трансфера на еквадореца, който си тръгна със скандал от бразилския Витория Баия.

Според запознати Методи Томанов, който дълги години отговаряше за селекцията на Лудогорец, която беше изцяло насочена към бразилския пазар, е бил помолен от "червените" за съдействие в намирането на нов нападател от Южна Америка.

Тук се е намесил и Марселиньо, който доскоро играеше с Кайседо във Витория Баия и отлично знае за напрежението на нападателя с клуба.

Както е известно, еквадорецът скъса едностранно контракта си с бразилския отбор, след като не получи няколко заплати, а ЦСКА не плати нито цент за трансфера му. Впоследствие той беше картотекиран за efbet Лига служебно от ФИФА, защото от Витория Баия не изпратиха жълтата му карта.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФЪНА

    3 6 Отговор
    тоя бунгур вкара 1 гол и сега нямат спиране журналята, много шум за нищо
  • 2 Анималс

    3 0 Отговор
    Видехте ли бе Офендърс? Той е много по-приятно чернокож от Алито и е в пъти по-добър. Съвсем сам би силен и коварен отбор като морето. Айде сега чакайте Али СОУ да се върне да поемете
  • 3 Верни до гроб

    4 0 Отговор
    Браво Жорди! Завинаги един от нас!!! Ти и Бисмарк Чарлс сте най-добрите! Очаквам да смажеш делиорманците и да ни върнеш на място
  • 4 заката

    4 1 Отговор
    самоо ЦСКА напре и нагорее
  • 5 Левски 1914

    4 0 Отговор
    Ох този Кайседо как ли ще ни пори, направо не ми се мисли!?!?

    Коментиран от #6

  • 6 Изотзадзе

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Левски 1914":

    Много яко,кат каракуди!