Last news in Fakti

22 Февруари, 2021 15:57 1 965 12

Левски загуби дори и от Хебър

  • левски-
  • контрола-
  • хебър-
  • чаворски

Тимът от Пазарджик победи "сините" с 1:0 в контрола

Левски загуби дори и от Хебър - 1
Снимка: levski.bg

Хебър Пазарджик стигна до минимална победа с 1:0 над Левски в контролна среща, играна на "Герена". Единственото попадение в срещата бе дело на Тодор Чаворски, който се разписа от дузпа в края на първата част.

"Сините" в неделя завършиха наравно 0:0 с Етър в мач от шампионата, а днес игрови минути ще получиха играчи, които не взеха участие срещу "виолетовите" или играха малко. В стартовия състав на Стоянович личаха и имената на юношите Николай Църовски и Антоан Стоянов.

Срещата започна в спокойно темпо, като в първите десетина минути нито един от двата отбора не успя да създаде опасност пред противниковия вратар.

В 12-ата минута Стивън Петков центрира опасно успоредно на голлинията, но нямаше играч на "сините", който да успее да засече топката във вратата на Любенов. В следващата минута Чаворски излезе сам срещу Ники Михайлов, но стреля в аут.

В 15-ата минута добра комбинация между Стивън Петков и Божинов завърши с пас с пета на Божинов към Славчев, но нападателят на "сините" беше в позиция на засада. Две минути след това Мартин Петков излезе на добра позиция срещу Любенов, но прати топката покрай десния страничен стълб.

В 27-ата минута Марин Петков центрира от фаул, но топката излезе в аут. При последвалата контраатака на Хебър след намеса на Църовски топката излезе в тъч.

В 36-ата минута Божинов пусна пас към Стивън Петков, но деветката на столичани не успя да стигне до топката преди Любенов. В 39-ата минута Ивайло Найденов реши да действа сам, но прати топката в страничния стълб на вратата, вместо в мрежата. В 41-ата минута Дичев пресече подаване отдясно в наказателното поле на Стивън Петков към Симеон Славчев. Две минути по-късно избита топка попадна на волето на Мартин Петков, но младокът на Левски не намери целта.

В 44-ата минута Ивайло Лазаров стреля отдалеч, но доста над вратата на Михайлов. В самия край на първата част Хебър получи дузпа за нарушение на Ивайло Найденов срещу Евгени Игнатов. Зад топката застана Тодор Чаворски, който се разписа във вратата на "сините".

След почивката в игра се появиха Костадин Илиев, Илия Димитров и Билал Бари, които влязоха на местата на Николай Църовски, Валери Божинов и Стивън Петков. Николай Кръстев пък замени Ники Михайлов под рамката на вратата на "сините".

В 56-ата минута Мартин Петков опита да върне към Марин Петков, но защитник на гостите се справи. Две минути след това Илия Димитров стреля право в ръцете на Петър Дебърлиев.

В 74-ата минута Мартин Петков стреля по земя от пряк свободен удар, но в аут. Марин Петков бе заменен от Симеон Василев в 82-ата минута. В 87-ата минута Асен Митков подаде от дълбочина към Ивайло Найденов, но пасът на Найденов в наказателното поле към Мартин Петков бе пресечен от бранител на гостите от Пазарджик.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Подуене Мууу Бенд

    14 3 Отговор
    Муууууууууууу АааааааХххххххххааааааааааааааааааааааМууууууууууууууууууууууу
  • 2 гундий

    12 3 Отговор
    Ах колко жалко е да си подуянец вечно да си втори да те сочат навсякъде с пръст КЗЛ
  • 3 Синьо теле ама от шарената крава

    12 3 Отговор
    Ах колко жалко е да си 🐮🐄🐮🐄🐮🐄🐮🐄
  • 4 Изотзадзе Нафарфолеф

    8 3 Отговор
    Защо дори????? Най-нормалното нещо е, кой къде хване говедо да го бие!
  • 5 нищо

    5 0 Отговор
    Това не се брои....
  • 6 ЭЭЭЭ

    8 1 Отговор
    БФС изхвърли Хебър Пазарджик от футбола.Доводите са много сериозни-жестоко е на умряло куче нож да вадиш.Все ПАК Левски е гранд.И ПАК им намаляват заплатите.Та ,те така.
  • 7 Нямам срам

    6 3 Отговор
    Тия по закон не трябваше ли да в селските групи

    Коментиран от #10

  • 8 лески

    4 1 Отговор
    Ако съдията не ни беше ощетил щяхме да вземем точката Момчетата се раздадоха докрай нямаха късмет
  • 9 Обесен Язовец

    2 0 Отговор
    Чудя се, ако направят молебен за здраве и ритуала Пеперуда дали няма да им тръгне по вода на момчетата?
  • 10 Левски 1914

    6 2 Отговор

    До коментар #7 от "Нямам срам":

    А Литекс къде трябва да са?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ГЕРЕН

    2 0 Отговор
    ТАМ НА ГЕРЕНА СТАВА НЕЩО ТЪМНО ЗАД КУЛИСНО. ЩЕ
    БЕРЕМ ЯДОВЕ. МИСЛЯ, ЧЕ
    ИМА НАМЕСА ОТ ВЪН. ДО ИЗБОРИТЕ ВСИЧКО ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ. МОЖЕ
    БИ ПАК "СПАСИТЕЛЯ" ЩЕ СЕ ПОЯВИ.