23 Февруари, 2021 07:01 3 080 2

Луис Суарес: Казаха ми, че съм стар и вече не ставам за Барселона

  • ла лига-
  • атлетико мадрид-
  • луис суарес-
  • футбол-
  • барселона

В момента Суарес върви втори при голмайсторите в първенството, като има едно попадение по-малко от лидера Лионел Меси

Луис Суарес: Казаха ми, че съм стар и вече не ставам за Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на лидера в Ла Лига Атлетико Мадрид Луис Суарес се върна назад във времето, за да си припомни неприятните последни месеци и седмици като футболист на Барселона. Уругваецът напуснал обиден "Камп Ноу", след като му било заявено, че вече е стар за големия футбол. В момента Суарес върви втори при голмайсторите в първенството, като има едно попадение по-малко от лидера Лионел Меси.

"Това, което най-много не ми хареса, беше, че лидерите на Барселона ми казаха, че съм остарял, че вече не мога да играя на високо ниво, че не отговарям на нивото на топ клуб. Наистина не ми хареса.

От една страна, исках да напусна, защото след всичко, което преживях в Барселона, към мен се отнасяха така. Най-трудното е, когато има семейство, което е свикнало да живее на едно място в продължение на шест години.

Може би най-трудното беше да се обясни преместването на децата, които имат свои приятели в Барселона, техните навици. Особено в условията на пандемия и всички трудности при комуникацията тук в Мадрид.

Това усложнява всичко, трябва да останете вкъщи, защото децата не могат да ходят на извънкласни занимания. Те загубиха приятели, точно както семейството на жена ми остана в Барселона.

Но трябва да разгледате и положителните аспекти. Не можех да бъда щастлив там, където вече не ме искаха. Сега семейството ми знае, че съм щастлив и това е основното", коментира Суарес.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В барЦелона

    8 0 Отговор
    Са завършени идиоти...
  • 2 Луда работа

    5 0 Отговор
    Да се откажеш от машина за голове, точно когато е в разцвета на силите си, натрупал опит и самочувствие. Това ръководство наистина трябва да се маха!