Last news in Fakti

23 Февруари, 2021 07:21 1 745 1

В Англия спрягат шеф на ЦСКА за мениджърския пост в Нюкасъл

  • цска-
  • алън пардю-
  • футбол-
  • нюкасъл юнайтед

Към момента не е ясна позицията на самия Пардю след сътресенията в „червения” клуб и заканите на собственика Гриша Ганчев да се оттегли

В Англия спрягат шеф на ЦСКА за мениджърския пост в Нюкасъл - 1
Снимка: БГНЕС

Техническият директор на ЦСКА Алън Пардю отново попадна в полезрението на английските медии. Босът на „червените” е спряган за мениджърския пост в елитния Нюкасъл Юнайтед.

Пардю попадна в списъка от седем евентуални наследници на Стив Брус начело на „свраките”. Нюкасъл прави кошмарно представяне под ръководството на специалиста, записвайки цели 14 поражения в 16 мача във Висшата лига.

„Джордитата” се намират точно над зоната на изпадащите, но ако формата на тима не се промени драстично, съвсем скоро тима може да се озове и сред последните три отбора в таблицата.

Именно поради този факт, Стив Брус е основен фаворит за следващ уволнен мениджър във Висшата лига. Освен Пардю, който преди време работи в Нюкасъл, сред евентуалните наследници на Брус попадат още имена като Еди Хау, Рафа Бенитес, Роберто Мартинес, Греъм Джоунс и др.

Неотдавна името на Алън Пардю бе спрягано и за АФК Уимбълдън в Лига 1, както и Шефийлд Уензди от Чемпиъншип.

Към момента не е ясна позицията на самия Пардю след сътресенията в „червения” клуб и заканите на собственика Гриша Ганчев да се оттегли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    3 1 Отговор
    Кое цска онова дето Чавдар Етрополе му държи правата ли.