23 Февруари, 2021 10:40 1 914 0

Синът на Дидие Дрогба с дебют в професионалния футбол (ВИДЕО)

  • дидие дрогба-
  • фольоре каратезе-
  • исак дрогба-
  • футбол-
  • дебют

Вчера 20-годишния нападател се появи в игра за четвъртодивизионния италиански Фольоре Каратезе

Синът на Дидие Дрогба с дебют в професионалния футбол (ВИДЕО) - 1

Исак Дрогба, синът на африканската футболна легенда Дидие Дрогба, направи дебюта си в професионалния футбол. Вчера 20-годишния нападател се появи в игра за четвъртодивизионния италиански Фольоре Каратезе.

Синът на Дидие Дрогба премина в тима в началото на февруари. Той е част от селекцията, с която клубът от Карате Брианца (северно от Милано) иска да се пребори за промоция в Серия „С“.

Десет минути преди края на мача със Салуцо Исак Дрогба се появи в игра. Мачът до този момент беше предрешен, след като Фольоре Каратезе водеше с 4:1. Този резултат се запази до края.

Младият нападател през миналия сезон беше част от втория отбор на френския Гинган, където в началото на кариерата си е играел и именития му баща. Исак започва с футбола в школата на Челси, където Дидие Дрогба е със статут на легенда.

С постигнатата победа Фольоре Каратезе събра актив от 32 точки и заема девето място, но е само на три точки от петата позиция, която дава право на участие в плейофите за промоция в трета дивизия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА