Last news in Fakti

23 Февруари, 2021 13:56 1 348 0

ПСЖ преговаря за привличането на Донарума

  • псж-
  • милан-
  • футбол-
  • джанлуиджи донарума-
  • мино райола

Договорът на 22-годишния страж с „росонерите“ изтича след четири месеца и до момента той не може да се разбере с шефовете на миланския гранд

ПСЖ преговаря за привличането на Донарума - 1
Снимка: БГНЕС

Пари Сен Жермен е започнал преговори с агента на вратаря на Милан Джанлуиджи Донарума – Мино Райола, съобщават френските медии.

Договорът на 22-годишния страж с „росонерите“ изтича след четири месеца и до момента той не може да се разбере с шефовете на миланския гранд.

От Милан искали да убедят Донарума да намали финансовите си претенции. Двете страни не могат да се разберат и относно продължителността на новия договор, а проблем е и фактът, че агентът на играча Мино Райола настоява в новия контракт да бъде включена клауза за откупуване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА