23 Февруари, 2021 14:28 1 539 1

Десподов е единственият българин, вкарал на Лудогорец в Разград с екипа на ЦСКА

  • кирил десподов-
  • футбол-
  • лудогорец-
  • цска

В досегашните мачове на "Лудогорец Арена" от efbet Лига ЦСКА е постигал само един пълен успех и има общо едва 6 гола

Кирил Десподов е единственият българин, който е вкарвал гол срещу Лудогорец в Разград с екипа на ЦСКА. Става въпрос само за мачовете за първенство, а настоящият футболист на "орлите" има един такъв гол, пише ТОПСПОРТ.

В досегашните мачове на "Лудогорец Арена" от efbet Лига ЦСКА е постигал само един пълен успех и има общо едва 6 гола. С два е любимецът на феновете Фернандо Каранга. Останалите са дело на Густаво Кулма, Кевин Меркадо и Рубен Пинто.

Десподов се кълнеше във вярност на ЦСКА, но в крайна сметка реши да защитава емблемата на Лудогорец. Същото стори и левият бек Антон Недялков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Десподов

    1 6 Отговор
    Е юнуша на Литекс и отбора с който е вкарал гол издава фактури с булстата на Литекс без значение кал се казва