Last news in Fakti

23 Февруари, 2021 15:00 2 251 3

Новак Джокович: Възрастта за мен е само число, все още имам доста бензин

  • новак джокович-
  • тенис-
  • тенис на корт

Надявам се, че ще продължа да печеля турнири от Шлема

Новак Джокович: Възрастта за мен е само число, все още имам доста бензин - 1
Снимка: БГНЕС

Световният №1 в тениса Новак Джокович коментира пред медиите какво го мотивира да продължава да играе, както и каза че не обръща внимание на възрастта, тъй като има още сили за игра.

"На този етап от живота ми най-важните събития са мен са турнирите от Големия шлем. Искам да показвам най-добрия си тенис н тези турнири. Искам да съм в пика на формата си по време на тези турнири", коментира сърбинът.

В неделя Джокович спечели за 9-ти път Аустрелиън Оупън, както и 18-ти трофей от Шлема.

"Възрастта за мен е само число. Всичко не е така идеално както беше преди 10 години, но все още имам доста бензин. Не съм изостанал от борбата на високо ниво. Надявам се, че ще продължа да печеля турнири от Шлема. Това е моят приоритет", добави още Джокович.

В момента сърбинът се възстановява от контузия, която ще го извади от корта поне за около месец, което ще го извади твърде вероятно от турнира в Дубай, който стартира на 14 март.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 браво

    4 0 Отговор
    Ноле!
  • 2 Георги

    4 1 Отговор
    Че той е 33 годишен , млад и зелен къде е още ... Така говори все едно е на 53 .
  • 3 смеех

    1 1 Отговор
    Едно време тенисистите като навръшат 30 години и се считаше, че са престарели. Днес играят женски тенис, което им позволява да се състезват до 40. Няма спринтиране към мрежата, ракетите са с по 100 гр. по-леки, главите са значително по-големи, кордажите дават повече сила, напрягането е по-малко.