Last news in Fakti

23 Февруари, 2021 15:45 2 234 3

Тотнъм даде 12 дни на Жозе Моуриньо, преди да го уволни

  • моуриньо-
  • тотнъм-
  • уволнение-
  • ръководство-
  • ултиматум-
  • срок

Ръководството на "шпорите" с ултиматум към Специалния

Тотнъм даде 12 дни на Жозе Моуриньо, преди да го уволни - 1
Снимка: БГНЕС

Тотнъм е дал срок от 12 дни на Жозе Моуриньо, в който 58-годишният португалец трябва да докаже, че заслужава да остане начело на „шпорите“ и няма да се озове на трудовата борса. За този период тимът от Северен Лондон ще играе срещу австрийския Волфсбергер в Лига Европа и във Висшата лига срещу Бърнли, Фулъм и Кристъл Палас.

Тотнъм демонстрира сериозна игрова криза в последно време и загуби пет от шестте си мача в първенството. В този период беше записано и отпадането от ФА Къп от Евертън (4:5). Вече стана ясно, че при уволнение Специалния ще получи компенсация от 40 милиона паунда.

Според „Дейли Телеграф“, основен вариант за заместник на Специалния начело на „шпорите“ е Юлиан Нагелсман. При уволнение на Моуриньо, ще бъде предприета акция по привличането на 33-годишния германски специалист през лятото, тъй като Нагелсман не иска да напуска работата си в РазенБалшпорт (Лайпциг) по време на сезона.

Втората опция за заместник на Жозе е настоящият мениджър на Лестър Брендън Роджърс, но се предполага, че северноирландецът ще бъде по-трудно привлечен в северната част на Лондон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Haha

    3 0 Отговор
    За 40 милиона компенсация мисля се е примирил

    Коментиран от #2

  • 2 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Haha":

    Мдаа, направо ще се затича към ,,трудовата борса,, То със заплатата си по договор, сигурно му се полага още някой милион на месец ,ако наистина се регистрира.
  • 3 НОВО ПЕТ

    1 0 Отговор
    ТАЯ НЕУСТОЙКА СЕ ДАВА ПРИ ПОКАЗАНИ РЕЗУЛТАТИ...ПРИ ТИЯ ЗАГУБИ, МОРИНЬО ШЕ ГРИЗНЕ ДРЪВЦЕТО...ОТ СОБСТВЕНИКА...ИЗРАЕЛЕЦ