Last news in Fakti

23 Февруари, 2021 16:29 2 993 0

Нова лоша новина за Куман и Барселона

  • куман-
  • барселона-
  • план-
  • възстановяване-
  • контузия-
  • коутиньо

Възстановяването на Филипе Коутиньо не върви по план

Нова лоша новина за Куман и Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Поредна лоша новина от лазарета на Барселона е дошла за Роналд Куман, съобщава днес Mundo Deportivo. Възстановяването на Филипе Коутиньо не върви по план и не е ясно колко време ще отнеме, за да може бразилецът да се възстанови напълно.

Той получи травма в коляното си на 29 декември в сблъсъка с Ейбар, след което бе взето решение да се оперира, като първоначалният план предвиждаше възстановяване за около три месеца и завръщане на 10 април за Ел Класико. В последните дни обаче коляното на Коутиньо се е подуло отново и всички предвидени рехабилитации са били отменени.

В Барселона това е второ поредно разочарование от този тип, след като по-рано през сезона Ансу Фати също претърпя операция на коляното, а след това по време на рехабилитацията получи отток и се наложи втора интервенция, а играчът в крайна сметка най-вероятно няма да играе до края на сезона. Единствено в очакваните срокове от подобна травма успя да се възстанови Жерар Пике.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА