24 Февруари, 2021 09:16 1 430 3

След тежката катастрофа: Тайгър Уудс е извън опасност за живота

  • тайгър уудс-
  • голф-
  • катастрофа-
  • спорт-
  • инцидент-
  • сащ

Шерифът на окръг Ел Ей Алекс Виланьова коментира, че за момента няма признаци Уудс да е употребявал алкохол или упойващи вещества при инцидента

След тежката катастрофа: Тайгър Уудс е извън опасност за живота - 1
Снимка: БГНЕС

Животът на Тайгър Уудс е извън опасност след тежката катастрофа, в която пострада тази нощ. Голфърът е получил сериозни наранявания по краката, има множество счупвания и все още е в операционна зала. Пътният инцидент се е случил рано сутринта местно време край Лос Анджелис, Калифорния, като Уудс е изгубил контрол над автомобила си с висока скорост и е излязъл от пътя, а колата се е преобърнала няколко пъти. В произшествието не са участвали други автомобили, а Уудс е бил сам в колата си.

На спасителните отряди се е наложило да режат ламарини, за да извадят голфъра от там, като той е бил в съзнание при откарването си в болница.

Шерифът на окръг Ел Ей Алекс Виланьова коментира, че за момента няма признаци Уудс да е употребявал алкохол или упойващи вещества при инцидента, но това ще бъде потвърдено след направените тестове в болницата. Той уточни, че колата се е движела с „по-висока от нормалната скорост“, спускайки се по хълм, известен с честотата си на автомобилни произшествия.

В края на декември Тайгър Уудс претърпя поредната си операция на гърба, а негови фенове вече посочиха, че в интервю, дадено преди няколко дни, голфърът е изглеждал видимо уморен и в недобро състояние.

След тежката катастрофа: Тайгър Уудс е извън опасност за живота


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    6 5 Отговор
    Единствения спорт в който не се потиш а се разхождаш, без грам емоция, скучен и за зрителите и за играча...
  • 2 Ивайло

    5 1 Отговор
    А ще има ли акт за несъобразена скорост???
  • 3 БОКО

    0 0 Отговор
    ДРЕМЕ МИ НА ФУРКАТА ЗА ТОЯ ИДЬОТ !