Last news in Fakti

24 Февруари, 2021 21:52 1 669 0

Барселона с класическа победа над Елче

  • барселона-
  • елче-
  • меси-
  • алба-
  • ла лига

Меси вкара два гола, а Алба - един за успеха с 3:0

Барселона с класическа победа над Елче - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона се завърна на победния път, записвайки домакински успех с 3:0 над аутсайдера Елче. Мачът беше отложен от първия кръг на Ла Лига. След неубедителното представяне напоследък - тежкото поражение с 1:4 от ПСЖ в Шампионската лига и 1:1 с Кадис, тази вечер каталунците най-после зарадваха феновете си. В герой се превърна голямата звезда Лионел Меси, който блесна с два гола - в 48-ата минута и в 68-ата. Третото попадение във вратата на Елче вкара Жорди Алба в 73-ата.

След успеха Барселона се изкачи на третото място с 50 точки, с две повече от четвъртия Севиля. Лидер с 55 е Атлетико (Мадрид), а на втората позиция е Реал (Мадрид) с 52. Елче е на предпоследното 19-о място с 21 точки.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА