Last news in Fakti

25 Февруари, 2021 09:45 1 300 0

Зидан: Най-важен е резултатът

  • зидан-
  • аталанта-
  • резултат-
  • чужд терен-
  • гол-
  • шампионска лига-
  • реал мадрид

"Не показахме най-доброто, когато останахме 11 срещу 10, но голът на чужд терен ще тежи", смята наставникът на Реал Мадрид

Зидан: Най-важен е резултатът - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан остана доволен от победата с 1:0 над Аталанта в първия осминафинален сблъсък в Шампионската лига. Испанците играха с човек повече от 17-ата минута, но успехът им дойде доста трудно с гол на Ферлан Менди в края. За наставника обаче най-важна е победата и особено голът на чужд терен.

"Аталанта са много силни физически и се справиха много добре в защита. Постигнахме добър резултат, а това е най-важното. Не мисля, че имаме проблем с креативността в атака, тъй като вкарахме и в същото време не получихме гол. Липсваха ни доста играчи, но смятам, че сме на прав път. Стояхме добре в защита и не дадохме никакви възможности на съперника", смята Зидан.

"Това бе труден сблъсък, но накрая резултатът е добър. Не показахме най-доброто, когато останахме 11 срещу 10, но най-важен е резултатът и особено голът на чужд терен. Да не забравяме, че има и реванш, в който отново трябва да играем за победа", сподели още французинът.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА