25 Февруари, 2021 12:01 1 436 0

Гасперини: Съдията развали мача

  • решение-
  • съдия-
  • шампионска лига-
  • червен картон-
  • аталанта-
  • реал мадрид-
  • загуба

"Според мен това решение бе прекалено строго от негова страна", заяви наставникът на Аталанта след загубата от Реал Мадрид

Гасперини: Съдията развали мача - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини бе доста разочарован след загубата с 0:1 от Реал Мадрид. Той е много недоволен от съдията, който взе решение да изгони с директен червен картон още в 17-ата минута Ремо Фройлер. Според наставника така реферът е развалил мача.

"Остава горчилката от това, че не можахме да изиграем мача, който очаквахме толкова много. Ако не гледаме резултата, остава задоволството, че получихме шанс да се изправим срещу отбор като Реал Мадрид в Шампионската лига. Не знам какъв щеше да е резултатът, ако не беше червеният картон, но смятам, че с това решение съдията развали мача. Според мен това бе прекалено строго от негова страна", смята Гасперини.

"За да се класираме, ще трябва задължително да победим в Мадрид. Това донякъде е добре, защото така ще знаем каква е целта и няма да има нещо, което да ни разсейва от нея. Надявахме се на друг резултат и на друг мач. Бяхме много близо да постигнем добър резултат, но не ни достигнаха няколко минути. Допуснахме гол след удар с десния крак на Менди. Това бе странно, почти случайно. Жалко! С оглед на развитието на мача, 0:1 дори не е толкова лош резултат. Остава обаче съжалението, че не ни бе позволено да играем", допълни специалистът.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА