Last news in Fakti

25 Февруари, 2021 21:46 1 935 2

Хамес Родригес за Реал Мадрид: Там вече никой не ме обича

  • хамес родригес-
  • реал мадрид-
  • евертън-
  • футбол

Той беше собственост на “белите” от 2014 до 2020 г., като изкара и един период под наем в Байерн (Мюнхен)

Хамес Родригес за Реал Мадрид: Там вече никой не ме обича - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Евертън Хамес Родригес не смята, че има шанс някога да се завърне в Реал Мадрид. “Там вече никой не ме обича”, заяви колумбиецът в излъчване през Twitch.

Той беше собственост на “белите” от 2014 до 2020 г., като изкара и един период под наем в Байерн (Мюнхен). Тъй като обаче Зинедин Зидан не искаше да разчита на него, преди началото на сезона Хамес напусна със свободен трансфер и подписа с английския клуб.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отворко

    1 0 Отговор
    Голям ,но нереализиран талант! Славата и парите не прощават!!!

    Коментиран от #2

  • 2 6276

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Отворко":

    Тук май не става въпрос за слава и пари, а по-скоро, че няма как да блесне и да успее докато играят други 2ма велики футболисти. Докато те са в игра малко ще успеят да излязат от сенките им. Подтискащо е да играеш с Роналдо в отбор и да не можеш да блеснеш...