Last news in Fakti

26 Февруари, 2021 09:47 1 107 0

Артета: Щеше да е несправедливо, ако бяхме отпаднали

  • артета-
  • арсенал-
  • отпадане-
  • класиране-
  • лига европа-
  • бенфика

"Истината е, че подарихме два гола в двата мача, а срещу съперник от класата на Бенфика, това може да доведе до големи проблеми", заяви наставникът на Арсенал

Артета: Щеше да е несправедливо, ако бяхме отпаднали - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Арсенал остана доволен от успеха с 3:2 в реванша с Бенфика и класирането на тима му на осминафинал в Лига Европа. "Артилеристите" показаха голям характер, за да измъкнат победата в края на мача. Наставникът пък смята, че ако тимът му бе отпаднал, това щеше да е незаслужено с оглед на показаното в двата двубоя.

"Това ще ни помогне остатъкът от сезона да върви по-добре, защото този турнир ще ни помогне и за представянето ни в Премиър лийг. Той ни обединява, защото имаме нещо важно, за което да се борим. С оглед на показаното в двата мача, щеше да е много несправедливо да отпаднем. Изключително щастлив съм от този резултат", заяви Артета.

"Истината е, че подарихме два гола в двата мача, а срещу съперник от класата на Бенфика, това може да доведе до големи проблеми. В първата среща им подарихме дузпа, а днес допуснахме гол, след като ние изпълнихме корнер. Въпреки това ми хареса реакцията на отбора. Личеше си колко много искат победата и това ми дава надежда", каза още испанецът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА