26 Февруари, 2021 10:46 1 528 7

Антъни Иванов записа два рекорда в щафетите в САЩ

  • плуване-
  • рекорди-
  • университет-
  • иванов-
  • щафета

Българският плувец счупи рекордите на университета си

Антъни Иванов записа два рекорда в щафетите в САЩ - 1
Снимка: БГНЕС

Антъни Иванов започна силно на шампионата на Атлантическата конференция в САЩ. Българинът, който учи в университет "Вирджиния Тек" записа два рекорда в щафетите.

На 200 ярда съчетано плуване Антъни, заедно с Блейк Маноф, Карлес Кол Марти и Томас Хелок счупиха рекорда на "Вирджиния Тек" с време 1:23,91 мин. С него те завършиха на четвърто място. На 800 ярда свободен стил Иванов, Маноф, Кол Марти и Самуел Торнквист спечелиха сребърните медали с 6:14,04 мин, което също е рекорд.

На 50 ярда бътерфлай Антъни мина за 20,1 сек, което е най-бързо в историята на университета. А на 200 ярда Иванов спря хронометрите на 1,32.6 мин.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ......

    1 12 Отговор
    Там дрогата не я хващат.Все пак е САЩ и защо пишете българин.Това момче отдавна се е отрекъл от родината си.Ако беше родолюбец щеше да си учи тук като нашите деца.

    Коментиран от #2

  • 2 Познавам го от пеленаче

    13 0 Отговор

    До коментар #1 от "......":

    Приятел съм с майка му и баща му. Много добро, трудолюбиво и отговорно дете. В България образованието е под всякаква критика. Там е на пълна стипендия + допълнително средства. В България такива нещо има ли според теб? Разбира се, че ще предпочете да учи в САЩ, няма нужда и да се коментира. Дали обичаш държавата си, не е мерило дали живееш в нея. Обратно - тук има живеещи хора, които реално даже я мразят. И нещо за допинг скандала - аз съм взимал станозолол преди 10-на години, чисти мазнините и дава сила, но в същото време сковава мускулите и ги прави малко вдървени. Това не е препарат за плувци, където се изисква бързина и издръжливост. Всеки сам да си направи изводите

    Коментиран от #5, #6

  • 3 ДОКО

    3 0 Отговор
    БРАВО АНТЪНИ..ЛИЧНО АЗ СЕ ГОРДЕЯ С ТЕБ..БЪДИ ИСТИНСКИ ДОКРАЙ..
  • 4 aaaaaa

    4 0 Отговор
    БРАВО МОМЧЕ
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 РЕАЛИСТ

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Познавам го от пеленаче":

    Сега ще ти кажа защо пишат станозолол. Защото е слаб стероид с 2 по десетобална система. Всички спортисти следят кой с какво бе хванат , за да знаят какво се взема в даден спорт. Затова официално пишат най слабите ,а органите си знаят истината.
  • 7 Гопет Еоод

    0 0 Отговор
    Шефа го Спонсорира доста време, ама сега не знам имали пари да го издържа в чужбина