Last news in Fakti

26 Февруари, 2021 21:08 8 709 3

Вратарят на националния отбор на Португалия почина на 32-годишна възраст

  • португалия-
  • хандбал-
  • порто-
  • алфредо кинтана

В понеделник Кинтана получи сърдечен удар по време на тренировка и беше приет в болница

Вратарят на националния отбор на Португалия почина на 32-годишна възраст - 1

Вратарят на националния отбор на Португалия по хандбал и Порто Алфредо Кинтана почина на 32-годишна възраст, потвърдиха от клубния му тим.

В понеделник Кинтана получи сърдечен удар по време на тренировка и беше приет в болница, където беше поставен в изкуствена кома и на апаратно дишане, което поддържаше функционирането на сърцето и белите дробове. Лекарите бяха констатирали спиране на сърцето за продължителност 45 минути. След това компютърната томография разкри мозъчен оток, причинен от продължително спиране на сърцето.

"Нашият скъп Алфредо Кинтана почина днес. Той завинаги ще бъдете запомнен като един от нас, истински дракон. Почивай в мир!", се казва в съобщение на Порто.

Кинтана играе за Порто от 2010 година, а е част от националния отбор на Португалия от 2014 година, с чийто екип игра на Световното първенство през януари.

Вратарят на националния отбор на Португалия почина на 32-годишна възраст


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Asdfg

    28 1 Отговор
    Трагедия! Бог да прости!
  • 2 Hellish

    11 1 Отговор
    Ужас, как умира 32 годишен атлет от сърдечен удар?
    После какво са правили, че не са го закарали 45 минути до болницата.
    Лека му пръст 😔
  • 3 Крум

    3 0 Отговор
    Анаболните стероиди, с които ги тъпчат водят до това. Летален край в активна възраст. Така си отиде и треньорът на бълг. национален отбор по вдигане на тежести Величко Чолаков. Бог да ги прости.