Last news in Fakti

27 Февруари, 2021 13:50 1 801 1

Цветана Пиронкова потвърди участието си на турнира в Дубай

  • цветана пиронкова-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • дубай-
  • wta 1000

Там е и другата ни елитна ракета Виктория Томова

Цветана Пиронкова потвърди участието си на турнира в Дубай - 1
Снимка: БГНЕС

Най-добрата българска тенисистка Цветана Пиронкова потвърди участието си на турнира в Дубай от категория WTA 1000. Надпреварата ще се проведе от 7 до 13 март, като пловдивчанката е включена в списъка с квалификантките.

Там е и другата ни елитна ракета Виктория Томова, а двете най-вероятно ще се включат също в следващия турнир от женския календар в Санкт Петербург между 15 и 21 март, като той е от по-ниския ранг WTA 500. Преди това Вики трябва да играе в Лион (WTA 250), където мачовете започват още на 1 март.

Пиронкова пък за последно участва в Australian Open, където отпадна в първи кръг от китайката Су-Уей Шие, която впоследствие стигна четвъртфиналите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кажи си,Цецо

    1 0 Отговор
    Какви есемеси ти праща Тиквуня,качи ги в нета..