Last news in Fakti

27 Февруари, 2021 15:32 2 053 2

Касано отново разкритикува здраво Кристиано Роналдо

  • антонио касано-
  • футбол-
  • ювентус-
  • кристиано роналдо

Ювентус го подписа за да спечели Шампионската лига, но след пристигането му резултатите в турнира се влошиха

 Касано отново разкритикува здраво  Кристиано Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият нападател на Италия Антонио Касано отново разкритикува нападателя на Ювентус Кристиано Роналдо .

"Остава му една година от договора. Ювентус го подписа за да спечели Шампионската лига, но след пристигането му резултатите в турнира се влошиха. Взеха Серия А без него. Проектът не е изграден правилно.

В продължение на 120 години за Ювентус имаха значение само победите. Това остава отговорност на клуба и до днес, но те се опитаха да се предадат, като поканиха Сари и Андреа Пирло.

Роналдо не се вписва в идеите на Пирло. Той ще продължи да вкарва, защото може да го прави дори докато е седнал. Той се затича и може да уцели целта, а ударите с глава са уникални", каза Касано.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Anti Casano

    7 10 Отговор
    Тази жмуда си позволява да коментира Кристиано, за да се знае дали съществува изобщо Антонио Касано. Ювентус няма двама класни играчи в която и да е линия на отбора. Треньори са странни птици, които нищо не вършат. Е, как САМ Кристияно Роналдо да спечели ШЛ?
  • 2 Михаел

    0 0 Отговор
    Роналдо е добър играч,но не чак толкова.Повече се шуми около него и изкуствено му вдигат имиджа с цел реклама и повече печалба.Нещо подобно на попфолка,непосредствени певици,но известни и скандални и най важното печеливши.Съвремения футбол е повече бизнес отколкото спорт.