Last news in Fakti

27 Февруари, 2021 15:15 1 897 0

Бунт в германски клуб: Лидерите в съблекалнята поискаха от шефовете да уволнят треньора

  • шалке 04-
  • кристиан грос-
  • футбол-
  • бунт

Според футболистите 66-годишният швейцарец е слаб специалист и не съответства на нивото на клуба, а освен това бърка играчите и ги нарича с други имена

Бунт в германски клуб: Лидерите в съблекалнята поискаха от шефовете да уволнят треньора - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерите на Шалке 04 са поискали от ръководството да уволни треньора на тима Кристиан Грос, информира германският сайт Sport1.de.

Изискването е представено на спортния директор Йохен Шнайдер. Според футболистите 66-годишният швейцарец е слаб специалист и не съответства на нивото на клуба, а освен това бърка играчите и ги нарича с други имена.

Шнайдер обаче е отказал да смени треньора. Кристиан Грос, който през кариерата си е водил Тотнъм, Щутгарт, Базел и др., беше назначен начело на „кралскосините“ през декември 2020 г. Той е четвъртият треньор на Шалке 04 от началото на сезона.

Както е известно, тимът от Гелзенкирхен е на последното място в класирането на Бундеслигата с девет точки от 22 изиграни мача.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА