27 Февруари, 2021 17:51 1 097 0

Ръководството на Шалке 04 отрече за бунт срещу треньора

  • кристиан грос-
  • футбол-
  • бунт-
  • бойкот

Грос е четвъртият треньор на кралскосините този сезон

Ръководството на Шалке 04 отрече за бунт срещу треньора  - 1

Ръководството на Шалке 04 отрече публикациите за бунт срещу треньора Кристиан Грос. Такива се появиха в петък във всички големи медии в Германия.

Грос е четвъртият треньор на кралскосините този сезон. С него начело те взеха победа след 31 неуспешни опита. След това обаче те записаха две ремита и пет загуби. Шалке е закотвен на дъното в Бундеслигата, на девет точки от спасението.

„Няма как да няма разочарование след загубата в дербито. Имаше дискусии, но за бунт или революция и дума не може да става“, обясни директорът на комуникациите в клуба от Гелзенкирхен Марк Зийкман.

Според „Кикер“ обаче няколко от лидерите на тима настояват за смяната на Грос. Те не са никак впечатлени от методите му на работа. Те дори са се срещнали със спортния директор Йохен Шнайдер. Той обаче е отхвърлил искането им. Самият Шнайдер си тръгва в края на сезона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА