Last news in Fakti

27 Февруари, 2021 20:12 1 959 4

Херо: Счупиха носа на Василев, а фаул няма! Излизаме да елиминираме Левски за Купата

  • берое-
  • димитър димитров - херо-
  • черно море-
  • efbet лига

Бившият национален селекционер изрази възмущението си от съдийството на Георги Димитров

Херо: Счупиха носа на Василев, а фаул няма! Излизаме да елиминираме Левски за Купата - 1
Снимка: fakti.bg

Наставникът на Берое Димитър Димитров даде своя коментар след загубата с 1:2 от Черно море на стадион "Тича". Бившият национален селекционер изрази възмущението си от съдийството на Георги Димитров. Херо довери, че преди първия гол на "моряците" е бил счупен носа на бранителя на заралии Александър Василев.

"Позитивите най-вече ги видях през второто полувреме, когато бяхме много по-активни и създадохме положения. Беше равностоен мач, за жалост вкарахме само един гол. Първото полувреме беше на домакините, второто наше. Реализацията не ни достигна. След почивката имахме положения, можехме и да спечелим мача. Говорим обаче за умение, за концентрация, за опит. През първото полувреме не стояхме добре. При първия гол счупиха носа на Александър Василев, а дори не дадоха фаул. Това е подигравка с футбола, какво да говоря. Даже да губим, искам да видя поведение, каквото видях днес през второто полувреме. Винаги има наказани и контузени, които липсват, но това е част от футбола. За Левски това е мачът на годината, ще хвърлят всичко за Купата на България, но и за нас е важен мач, ще излезем да спечелим този мач", заяви Херо след поражението във Варна.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хЕрО

    6 7 Отговор
    Абе херо, едно време в един мач с ЦСКА на Велиян Парушев му счупиха крак, ама нарушение нямаше, но явно си забравил, щото тогава на терена имаше мъжкари. Бог да го прости бат’Вили🙁
  • 2 Да го дуууууууухат

    4 7 Отговор
    заралиите!

    Коментиран от #3

  • 3 То заралии НЯМА ОТДАВНА ИМА

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Да го дуууууууухат":

    Само ГОЧИТА ОТ СЕЛАТА ЗЛОБНИ МРЪСНИЦИ И ПРОСТАЦИ А С ШЕФОВЕТИ СИ МАЗНИЦИ И СЛАГАЧИ..
  • 4 Рибар

    4 2 Отговор
    Не съм фен нито на Херо, нито на БИРОЯ, ама в случая Херо е прав...преди първия гол имаше счупен нос при очевадно нарушение ...а чернодрешкото със свирката яко подпираше т.н. моряци през целия мач...ама подобни навеждания на съдиите са си ежедневие в постановката "ефбет комеди " и на никой не му прави впечатление