Last news in Fakti

28 Февруари, 2021 09:11 2 766 0

Ювентус с грешна стъпка, Роналдо с нов гол (ВИДЕО)

  • футбол-
  • ювентус-
  • серия а-
  • верона

Срещата на "Марк Антонио Бентегоди" завърши 1:1

Ювентус с грешна стъпка, Роналдо с нов гол (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус направи грешна стъпка в стремежа си да се завърне напълно в битката за Скудетото. Селекцията на Андреа Пирло спази традицията да играе изключително трудно като гост на Верона и снощи стигна само до равенство 1:1 на "Марк Антонио Бентегоди". Кристиано Роналдо даде аванс за торинци малко след началото на втората част, но 13 минути преди края Барак донесе точката за "мастифите". Домакините, водени от Иван Юрич, два пъти удариха гредата чрез Давиде Фараони и Лазович.

Ювентус остава на третото място в класирането с 46 точки. Верона е на деветата позиция с 35 пункта.

Ювентус можеше да стартира с ранен гол на "Бентегоди", след като Аарън Рамзи получи перфектно подаване на удобна позиция, но стреля в опасна близост до лявата греда.

Ювентус с грешна стъпка, Роналдо с нов гол (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Отговорът на Верона не закъсня, като той беше повече от красноречив. Даввиде Фараони се възползва от отлично центриране, а насочването му с глава намери дясната греда на Шчесни.

Веднага след подновяването на играта, Ювентус стигна до откриването на резултата. Федерико Киеза захрани Кристиано Роналдо с добро подаване в наказателното поле на "мастифите", а той реализира и с необходимата доза самочувствие.

Последваха мигове, през които втори гол за "бианконерите" можеше и да реши всичко в града на Ромео и Жулиета. Вместо това обаче, Верона стигна до възстановяването на паритета. Чехът Антонин Барак се бе настанил близо до голлинията на Юве и с глава превърна в гол центрирането на Лазович.

Ювентус с грешна стъпка, Роналдо с нов гол (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

До края "синьо-жълтите" можеха да постигнат и пълния обрат, но от това ги раздели отбилият се от гредата изстрел на Дарко Лазович.

В следващия кръг Ювентус домакинства на Специя, Верона има гостуване на Беневенто.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА