Last news in Fakti

28 Февруари, 2021 10:16 3 511 9

Роман Абрамович вади четвърт милиард за трансфери

  • томас тухел-
  • челси-
  • роман абрамович-
  • трансфери-
  • селекция-
  • висша лига

Руснакът е развълнуван от добрите резултати на отбора под ръководството на Томас Тухел

Роман Абрамович вади четвърт милиард за трансфери - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Челси Роман Абрамович е изключително доволен от работата на новия мениджър Томас Тухел и поради тази причина е решил да му осигури колосална сума, с която той да привлече желаните от него попълнения през лятото, пише Sport1.de.

47-годишният специалист ще има на разположение внушителните 250 милиона евро. Руснакът е развълнуван от добрите резултати на отбора под ръководството на германеца. Бившият наставник на Пари Сен Жермен дойде на мястото на Франк Лампард и изкачи "сините" на петата позиция във Висшата лига, като още няма загуба.

В Шампионската лига "сините" се наложиха с 1:0 над Атлетико Мадрид в първия двубой от 1/8-финалите като гост. Тухел се надява да се подсили със звездите на бившия си клуб Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд и Джейдън Санчо. По-сериозен е интересът към норвежкия стрелец, докато за подписа на англичанина фаворит е Манчестър Юнайтед.

През миналото лято Челси отново бе изключително активен на трансферния пазар и похарчи най-много средства от всички водещи клубове в Европа, а на "Стамфорд Бридж" акостираха Тимо Вернер, Кай Хавертц, Бен Чилуел, Тиаго Силва, Хаким Зиеш и Едуард Менди.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    6 5 Отговор
    Ех защо в нашата кравеферма не се намери някой подобен животновъд, ами само палячовци като Наско Раев! Тогава всичко ще върви по сено и слама и ние ще бъдем щастливи говеда!

    Коментиран от #4

  • 2 ЦЪЦЪЦЪ

    7 3 Отговор
    Абе тоя англичанин защо не стана спонсор на ЦСК Москва?! Така де по-близо ще си е до корена? Или то па един корен?!
  • 3 Аз40🏴‍☠️

    3 2 Отговор
    Някак си все го подминават "санкциите на САЩ/ЕС", защото ще си го забият автогола яко 🤣

    Коментиран от #7

  • 4 CFC

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    Щото знае, че дойде ли из българските варварски земи го чака Бойко, Пеевски и прокуратура, а може и Божков да са свърже с него по телефона и да му каже, че иска дял от клуба, за да няма съдбата на Манол Велев...Ето за това избра Англия, а не София !
  • 5 Другаря Христов е руски патриот

    1 1 Отговор
    Човек не Путин вади милиарди защо ли не ме смущава

    Коментиран от #6

  • 6 Янко

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Другаря Христов е руски патриот":

    Абрамович не е чонек на Путин ,той си откупува живота от Путин . Подари му яхта за 50 мириона и всяка година му се отчита с подобна сума .
    От крупните дарители е и за "вноса на мед.апаратура " ,които после са отишли за двореца .
  • 7 Да бе, затова

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "Аз40🏴‍☠️":

    няма виза за GB и си живее в Израел. (В Израел, не в расия...)
  • 8 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    СТРАННО Е ,ЧЕ ХЕМ Е ЕВРЕИН -ЦИОНИСТ --- ХЕМ Е ОТ СПЕЦНАЗ -И ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ : НЕ Е ОТ СЕМИТСКИТЕ КОМСОМОЛЦИ НА КУПЕНЕЯТ ОТ ЕВРЕИТЕ ЕЛЦИН- КАТО ХОДОРКОВСКИ И СИЕ !!!!!!!! ... И ГОРБАЧОВ И ЕЛЦИН БЯХА КУПЕНИ / ЧРЕЗ ЖЕНИТЕ ИМ И ДЪЩЕРИТЕ ИМ / ОТ ГНУСНАТА СЕМИТСКА СГАН ОТ ИЗРАЕЛ И САЩ !!!!!!!!!!!!!
  • 9 Тулупии I

    0 0 Отговор
    Обичам такива дашни люде. "Роман, "помагай" пък ще видим ....." - по Божков