Last news in Fakti

28 Февруари, 2021 10:33 2 125 2

Треньорът на Нефтохимик създал драма преди мача с Локо София

  • диян дончев-
  • футбол-
  • втора лига-
  • нефтохимик

Диян Дончев не е водил последната тренировка на бургазлии, но е бил разубеден и вчера е седнал на резервната скамейка

Треньорът на Нефтохимик създал драма преди мача с Локо София - 1

Втородивизионният Нефтохимик продължава да е раздиран от проблеми и безпрецедентни случки. Наставникът Диян Дончев си тръгнал от лагера, който бе организиран преди гостуването на Локомотив София. Треньорът не е водил последната тренировка на бургазлии, но е бил разубеден и вчера е седнал на резервната скамейка, съобщава "Котаспорт". Дончев е заявил, че ще бъде коректен към клуба и ще изведе състава на стадиона в "Надежда". Занапред обаче не е ясно дали той ще остане начело или ще избере да си тръгне, подобно на много други футболисти преди него.

Това не е първият път, в който Диян Дончев изразява по подобен начин мнението си за случващото се в клуба. През миналата седмица той не е присъствал на две тренировки на отбора. Изглежда и това обаче не е стреснало новите шефове. Безпаричието в клуба продължава да бъде актуална тема.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кофти

    3 0 Отговор
    Разбиха отбора!....
  • 2 Анелия

    2 0 Отговор
    Пари няма действайте...